-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Belle et Sébastien, l'aventure continue Filmi (2015)

ads
ads

Belle et Sébastien, l'aventure continue filmi hakkında:


2015 yapımı olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi "05 Ağustos 2016" olarak belirlenmiştir. Yönetmeni ise "Christian Duguay", oyuncu kadrosu ise "Tchéky Karyo , Thierry Neuvic , Urbain Cancelier , Félix Bossuet , Thylane Blondeau" 2015 Fransa yapımı sinema filmidir. Ancak Türkiye'de 2016 yılının sonlarına doğru vizyona girecektir.

Belle et Sébastien, l'aventure continue filminin özeti:


1945 savalı artık bitmiştir ve kutlamalar başlamıştır. Belle ve Sebastian macerasını konu alan filmde, ebastian baya bir büyümüş ve on yaşlarına kadar gelmiştir. Ancak değişmeyen bir şey vardır. Beklediği bir şey bulunmaktadır. Bu "Angelina"dır. ancak nedeni henüz bilinmeyen bir uçak kazası meydana gelir ve Angelina bir türlü bulunamaz. Herkes artık umudunu yitirmiştir tek bir kişi hariç. Sebastien'in dedesi geri döneceği umudunu hiç bir zaman kaybetmemiştir. Peter İsminde bir adam Angelina'yı arayıp bulmaları için yardım edebilecektir. Ancak onu kurtarmadan önce çocuk ve köpeğinin birçok tehlikeye göğüs germesi ve bir sırla karşılaşması gerekecektir.

Belle et Sebastien Filminin Fragmanını İzle


Video "Gaumont" isimli youtube kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Benim çok hoşuma gidecek film türünden. Macera ve aile temalı filmleri özlemişiz. Vizyona bizim burda erken girerse çocuklarla beraber sinemaya gideceğiz inşallah.. Güzel bir filme benziyor

    YanıtlaSil
  2. filmin konu bana çok ilginç geldi. en kısa sürede izlemek için film listemin en başına aldım. fragmanı çok büyüleyici.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.