-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Böcekler Her Yerde

ads
ads
Böcekler evlerimizde, iş yerlerimizde, yeşil alanlarda, bahçe ve tarlalarımızda her an sağlığımızı tehdit etmektedirler. Böceklerin neden olduğu hastalıkları şöyle sıralayabiliriz:

·         Veba
·         Humma
·         Alerjik hastalıklar
·         Mantar hastalığı
·         Dizanteri
·         Bağırsak hastalıkları
·         Tifüs

Bu hastalıklara yakalanmamak için böceklerle savaşılmaktadır. Evlerde en çok rastlanan böcek türü hamam böceğidir. Sıcağı seven hamam böceği mutfakta ve banyoda, küvetlerde, lavabo altlarında, giderlere yakın yerlerde ve bunun gibi pek çok yerde görülebilir.

Peki, hamam böcekleri nasıl yok edilir?  

Böceklerle mücadelede evde alınan önlemler ve basit ilaçlama yöntemleri yetersiz kaldığında ilaçlama şirketlerinden yardım alınabilir. Evde yapılan basit ilaçlama yöntemleri geçici çözüm sağlamaktadır. Evde yapılan böceklerden kurtulma yolları:

·       Evi sık sık temizlemek, özellikle kırıntıların temizlenmesi
·       Tablet şeklindeki böcek ilaçları
·       Evi ara ara havalandırmak olarak sıralanabilir.

Bu nedenle kesin çözüm sağlayan böcek ilaçlama firmaları tercih etmek hem doğru hem de kişilerin sağlığı için de yapılması gereken bir davranıştır. Hijyenik teknikler kullanılarak yapılan ilaçlama işlemleri sonrasında ev detaylı ve dikkatli bir temizlikten geçtikten sonra rahatça ev tekrar yaşanabilir bir yer olacaktır.

İstanbul’daki İlaçlama Firmaları

İstanbul’da böcekle mücadele için pek çok sayıda ilaçlama firmaları hizmet vermektedir. Bunlardan bir tanesi de Pendik Böcek ilaçlama firmalarıdır. Pendik böcek ilaçlama firmaları en çok fare olmak üzere her türlü haşere için ilaçlama yapmaktadır.

Firma, müşteri memnuniyetini esas almaktadır, Sağlık Bakanlığı onaylı kaliteli ilaçlarla müşterilerine hizmet vermektedir. Kullandıkları ilaçlarla insan sağlığını tehlikeye sokacak maddeler kullanmayıp tamamen onaylı ürünler kullanmaktadırlar, yasal kuruluşlardır.

Böcekler Her Yerde


Fiyatlarıyla da müşteri cebine dost bir tutum sergilemektedirler. Çağrı merkezleriyle de insanların yedi gün yirmi dört saat firmaya ulaşıp taleplerini iletebilmelerini sağlamaktadırlar. Kullandıkları çeşitli ilaçlarla böceklerden kurtulmayı garanti eden anlayış içindedirler. İnsan sağlığına zarar vermeden kalıcı ve etkin çözümleriyle Pendik böcek ilaçlama firması güven sağlamaktadır.


beylikduzuilaclama.org adresinden firmanın verdiği hizmetlere ilişkin detaylı ve geniş bilgiler bulunmaktadır. Sayfada ilaçlama yöntemleri, iletişim bilgileri, fiyat bilgileri ve genel olarak böceklerle ve ilaçlamayla ilgili çeşitli makaleler yer almaktadır. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Ahmet Rizeli5 Nisan 2016 23:00

    Böcek ve haşaratlarla mücadele edilmeli elbette ama hızlı nüfus artışı tüm canlıların doğal yaşam alanlarını işgal ediyor. Evler, şehirlerdeki alt yapılar böcekler ve diğer canlılar için yeni bir hayat ortamı üretiyor. Çoğu böcek türü insanlık tarihinden daha eski bir geçmişe sahipken onları yok etmeden sağlıklı kalmanın bir yolu bulunmalı

    YanıtlaSil
  2. Böcekler bazen gerçekten oldukça can sıkıcı olabiliyor. Böyle yapışan kagıtları oraya buraya koymakta bir nebze olsa önlüyor ansızın biyerlerden çıkmalarını

    YanıtlaSil
  3. bazen sormuyorum değil belki büyük günah ama neden yüce rabbim bu böcekleri yarattı anlam verebilmiş dğeilim ama bunlarında tabiiki bir hayir alemeti bir kanbunu bir düzeni vardır paylaşım için teşekürler:)

    YanıtlaSil
  4. Evinde iş yerinde böcek olanların kurtulması için bire bir firma gerçekten güzel iş çıkıyorlar en ince ayrıntısına kadar ilaçlama yapıp böceklerin kökünü kurutuyorlar..

    YanıtlaSil
  5. daha yaz başlayalı 2 gün oldu evin içini sinek ve küçük böcekler sardı, bu döngüye çözüm bulmanın vakti geldi, tavsiyelerinizi deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  6. Yaz geldiği gibi onlarda gelmeye başlıyor. Evi temiz tutmak birde gerekirse tablet şeklindeki böcek ilaçları işe yarayabilir durumuna göre.

    YanıtlaSil
  7. birçok hayvan sever tarafından nedense bir türlü sevilmeyen ve neden sevilmediğini anlayamadığım canlılardır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.