-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çok Çok Önemli Bir Salavat

ads
ads
Peygamber Efendimiz'e (s.a.v.) hayatında bir kere salavat getiren kimse şefaatine nail olacağını herkes bilir. Salavatlar çoktur. En kısa salat ise "Allahümme Salli Âlâ Seyyidina Muhammed" Özellikle   Cuma günleri  ve Perşembe akşamları ve Cuma vakitleri  çok çok salavat okunmalıdır. Bu günlerde direk olarak Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.) salavat-ı şerifeler iletilir.  Ve sevaplar kazanmanıza vesile olur.

Aynı zamanda bir güzel şeyi konumuz itibariyle salavatları insanlara yaymak ve okumasını sağlamak size de sevap kazandıracağını unutmamanız gerekir.

Şimdi gelelim asıl konumuza bu salavat çok önem arz eder. Denilir ki bu salavat-ı şerife hayatında 3 kere üst üste okuyan kişi imanlı olarak ölürse kabirde Kainatın Efendisi Muhammed Mustafa  (sallallahu aleyhi vesellem) karşılayacaktır. Ve bu ne kadar büyük bir nimet olduğunu o zaman anlayacağız ve kabir suallerine rahat şekilde cevap vermemiz sağlanacaktır. İnşaAllah

Salavatın okunuşu şöyledir.

"Allahümme Salli ve Sellim ve Barik Ala Seyyidina Muhammedin Nebiyyil Ümmiyyi El Habibil Alil Kadri El Azimil Cahi ve Ala Alihi ve Sahbihi"

Çok Çok Önemli Bir Salavat



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. regaip kandili dualarımızıda ettik inşallah, rabiim hayırlara vesile olsun. gerçekten huzur dolu bir gün geçirdim, inşallah daha güzel günler bizleri bekliyor olacak.

    YanıtlaSil
  2. Peygamber Efendimizin kutlu doğum haftası etkinlikleri bu hafta başladı. Her yerde maşallah mevlüt ve anma etkinlikleri başlıyor. Hergün salavat çekiyoruz çok şükür...

    YanıtlaSil
  3. Rabbim herkese salavatı şerife ile öbür dünyaya göcmeyi nasip etsin

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.