-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Digitürk Üyeleri Memnuniyetini Paketlerine Ek Yaptırarak Gösteriyor

ads
ads
Son zamanlarda Digitürk üyelerin yeni paket eklemesi taleplerindeki artış bunu gayet açık bir biçimde gösteriyor. Neden sizler de film paketi sahibi iken Lig TV ile her hafta birçok futbol maçını canlı izlemekten geri kalasınız ki?

Digitürk Üyeleri Memnuniyetini Paketlerine Ek Yaptırarak Gösteriyor


Digitürk büyülü dünyasına adım attığınızda film, dizi, belgesel, spor kanalları izleme alışkanlıklarınız değişirken var olan Digitürk paketinize ek kanal istekleriniz oluyor. Son zamanlarda Digitürk üyelerin yeni paket eklemesi taleplerindeki artış bunu gayet açık bir biçimde gösteriyor. Neden sizler de film paketi sahibi iken Lig TV ile her hafta birçok futbol maçını canlı izlemekten geri kalasınız ki? Yada dizi paketini seçmişken dünya sinemasının en tepe noktası görülen Oscar için aday gösterilen ve kazanan filmleri izleme olanağından mahrum kalasınız? Digitürk, üyelerine çok düşük fiyat seçenekleri ile var olan paketine yeni paket eklemesi yaparak daha fazla kanal izleme olanağını getiriyor. Üstelik bunu yaparken hediye paket seçeneklerini de belli bir süreliğine izleme olanağı da veriyor.

Digitürk üyelerin yeni paket eklemesi aşamasında her zaman fiyat avantajı ve hediye paket seçeneklerini sunarak bu talepleri cazip hale getirerek yanıtsız bırakmıyor. Elbette herkesin ilgi alanına göre Digitürk paketleri bulunuyor. Ancak film talebiniz için başta seçmiş olduğunuz Digitürk Film Paketi bir süre sonra size yeterli gelmeyebilir ve dizi, belgesel, spor kanalları gibi kanalları da izleme isteğiniz olabilir. Bu isteklere Digitürk hiçbir zaman kayıtsız kalmıyor ve müşterilerinin taleplerini uygun fiyatlarla karşılamaya gayret ediyor. Digitürk yeni üye olmaya düşünenlere de zaten üye olanlara da ek paket alternatiflerini kampanyalı fiyatlarla sunuyor. Bunun için yapmanız gereken şey ise ilk olarak zengin Digitürk paketlerine ve kampanyalarına göz atmak olmalıdır. Sonrasında ister online internet üzerinden isterseniz de Digiturk Müşteri Hizmetleri'ni (0212 473 73 73) numarasından arayarak sesli yanıt sistemini kullanarak işleminizi gerçekleşmesi için talebinizi iletebiliyorsunuz. Dilerseniz talebinizi cep telefonunuz ile 3555’e "Üye No veya Dijital Kart No” "UYELIK” "İstediğiniz Paket veya Ek Servis İsmi” SMS göndererek de bildirebilirsiniz. Oldukça hızlı ve kolay biçimde Digitürk paketinize ek seçeneği ekletebilirsiniz. Bunun yanı sıra Digitürk üyelerine paketleri kapsamındaki kanalları yada programları izleyebilmeleri için "İzle-Öde" servisini sunarak kolaylıklar da sağlıyor. Digitürk üyeleri ücretini ödeyerek; gişe rekortmeni vizyon filmlerini 201, 202 ve 203 numaralı Salon Kanallarından, Blue Hustler, Intimacy, Playboy ve Penthouse gibi yetişkin içeriklerini 207, 208, 209, 211 ve HD servisiniz aktif ise 710 ile 712 (3D) numaralı kanallardan, Spor Toto Süper Lig maçlarını ise Digiturk 204, 205 ve HD servisiniz aktif ise 277 numaralı Taraftar kanallarından tek maç olarak izleme olanağını yakalayabiliyor. Bu konuda yardım alabileceğiniz bir diğer nokta olarak internette dogrudansatiskanali.com adresi bulunuyor.

Bir süre sonra Digitürk ile TV başında geçireceğiniz zamanlar artacağı gibi izlemekte olduğunuz kanallara ek kanal istekleriniz bu kalite ile olacaktır. Bunu bilen Digitürk, üyelerine hem ek paket seçenklerini hem de İzle-Öde kolaylığını getiriyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Digitürk daha yeni yeni iyi bir hizmet sunmaya başladı bence, önceden çok sorunluydu.

    YanıtlaSil
  2. ben bunu sadece türkiyede var diye biliyordum ama şuan fransada yaşıyorum burada ise canal+ denen bir şey var oda aynı digitürk gibi ama digitük harbiden kaliteli zaten paket alan desteğini belirten adamdır..

    YanıtlaSil
  3. Digitürk sadece lig tv için kullanıyorum ama biraz pahalı gibi tüm takımları izlemek istesem baya ücret artıyor. O yüzden sadece taraftar paketini kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Digitürkü uzun zamanadır kullanıyorum arada sırada terslikler çıkarsalarda gerçekten kaliteli bir yayın sunuyorlar..

    YanıtlaSil
  5. Digitürk'ü uzun zamandır bende kullanıyorum. Eğer lig maçları digitürk'te olmasa kullanırmıydım sanmıyorum, çok pahalı.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten hd kalitesinde maç vermesi ve diğer hizmetleri ile adamlar bi harika ama Türkiye'de bir futbol severin orta düzey insan da olabileceğini düşünerek hizmetlerin fiyatlarının biraz pahalı olduğunu düşünüyorum...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.