-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Facebook Beğeni Merkezi 2016'da Yine Begeniyor.com

ads
ads
Sosyal medyada insanlar her gün saatlerce vakit harcamakta. Peki bu insanların sosyal ağda bu kadar vakit geçirmesinin asıl sebebi sizce nedir ?

Biz söyleyelim , insanlar facebook üzerinde reklam , ego tatmini , eğlence ve bağımlılık gibi etkenler sebebiyle saatlerce vakit harcıyor. Bu etkileşimlerin ortak amacıda daha çok beğeni , daha çok yorum alma kapısına çıkıyor. Peki bu beğenileri ve yorumları elde etmenin tek yolu yığınla para dökmek veya saatlerce zaman geçirmek mi ? Tabikide hayır.

Facebook Beğeni Merkezi 2016'da Yine Begeniyor.com


Facebook beğeni hilesi kelimesi ile kodlanmış bir kalıp olan developers ağını ortak bir yapıda toplayan begeniyor.com internet ağını inceleyip bu etkileşimleri daha kolay elde etmek mümkün. Şuan hergün binlerce insanın uğrayıp etkileşim yaptığı bir merkez haline gelmiş durumda.

Sistemin işleyiş merkezi developers.facebook.com alt yapısının kullanan uygulamaların offline yönetim kodlarını kullanarak insanların birbiriyle olan etkileşimini hızlandırma üzerine kurulmuş. Kolaylıkla sisteme giriş yapıp Google amcanın Durum beğendirme hilesi olarak algıladığı ve aslında tamamen legal bir yapı olan developers ağına ait olan bu sistemi kullanabilir , yorumlarınızı ve beğenilerinizi aynı sizin gibi etkileşim peşinde koşan insanlardan kolaylıkla alabilirsiniz. Böylece sosyal medyada hem zamandan hemde paradan tasarruf ederek facebook'un developers imkanlarından faydalanabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Güzel bir site yapmışlar ver gerçekten insanları kandırma gibi bir durum söz konusu değil deneme yaptım gayet başarılı

    YanıtlaSil
  2. facebook beğenisi için o kadar kasmaya hiç gerek yok, doğal ve güzel şeyler paylaşıldığı takdirde insanlar zaten ilgi gösteriyor. sahte işlemlere gerek oyk diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılan işlem sahte değil , developers.facebook.com 'u inceleyebilrisiniz. Offline yönetim hakkı sizde ise beğeni gönderme hakkına sahipsiniz. Bu api kuralıdır. Sosyal medyada ticaret veya marka bilinirliği için uğraşıyor olsaydınız beğenilerin elde edilmesinin ne kadar önemli olduğunu anlardınız :)

      Sil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.