-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Film indir, Torrent film indir - Limitsizdayi.org

ads
ads
film indir
Hayatta kimse de görmediniz kadar ilişki yaşayan bir adam vardır. Bu adam artık kendisi bu sürekli farklı birileri ile olmaktan sıkılır ve artık ilişkiye girmeye bir süre ara vermeyi düşünür. Hakan bu düşüncesin de çok da ciddi bir tavır sergilemiş olsa da eski sevgilileri o adama pek de rahat vermese de o Hakan çok da o kızları tınlamaz. Hakan maça biri olduğu için kendisine bir hizmetçi gerektiğini düşünmek yerine kendimi nasıl düzeltebilirim diye düşünen iyi bir insandır.



torrent film indir
Deryanın sürekli yanında bulunan Hakan o Derya adındaki kıza her konuda yardımcı olmak için elinden geldiğince yardıma koşmaktadır. Bu adam Derya adındaki kız arkadaşına her zaman ve her şart altında destek ve yardımcısı olduğu için Derya da o adamdan biraz hoşlanmaya başlasa da o adam olan Hakan da Derya ya karşı hiç de boş değildir. Ama ilişkisinin sonunda hep hüsran yaşayan bu ikili artık yine böyle olur korkusuna bir kaç zaman birbirlerine birbirlerini sevdiklerini söyleyemezler. Daha sonra ikisi de aynı gün aynı kararı verir ve birbirlerine açılırlar. Daha sonra filmde bu ikilinin yaşayacağı günleri konu alan bir filmi sizlere sunuyoruz.

dedemin fişi indir
Filmi izlediğiniz zaman zaten demek istediğimizi kat kat fazlasıyla anlamış olacaksınız. Filmin şimdi ise dış kollarındaki isimlerine bakacak olursak. Filmin yönetmenlik koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu gibi bir isim oturmaktadır. Filmin baş rol oyunculuklarını paylaşan isimler ise Rıza Kocaoğlu , Tuba Ünsal , Burak Altay , Açelya Akkoyun , Esra Ruşan gibi bir çok ünlü aktör isim kadrosundan oluşmaktadır. Filmin içeriğini bu kadar anlatmak yeterli olacaktır diye umuyorum. Çünkü filmi anlattıkça filmin tadı kaçacak ve sizlere sıkıcı bir filmi iyi diye sunduğumuzu düşüneceksiniz. Hdfilmkablosu.com herkese canı gönülde iyi seyirler diler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Film indirmek için şahane bir yer ve hiçte uğraştırmıyor insanı istediğim filmi kaliteli şekilde indirip sıkıntısız izliyorum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.