-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Film İzleme Zevkini Doruklarda Yaşayın

ads
ads
Film izlemek, en güzel hobilerden biridir. Evden çıkmanıza gerek kalmadan, ekstra para harcamadan gerçekleştirebileceğiniz bu hobi sayesinde genel kültür seviyenizi arttırabilir ve yeni kültürler hakkında birçok yeni bilgi öğrenebilirsiniz. Film izleme zevkinizi geliştirmek için çeşitli film listeleri yapabilir, vizyonda olan filmler kadar kült filmlere ve bol ödüllü festival filmlerine de izlenecekler listenizde yer ayırabilirsiniz. Film seyretmek başlı başına ciddi bir hobidir, uygulamanın tüm aşamaları da aynı ciddiyet ve titizlikle sürdürülmelidir. Film seyretme işlemini daha metodik bir biçimde uygulamak için filmleri yerli ve yabancı olarak kategorilere ayırabilir ve yerli film izle seçeneği altında yer alan bol ödüllü, kült Türk filmlerine öncelik verebilirsiniz. Yerli filmlerden sonra yabancı filmleri sıraya koyup izleyebileceğiniz gibi, hem yerli hem de yabancı filmleri karışık olarak izleyebilirsiniz. Yerli-yabancı kategorileri dışında filmleri aldıkları ödüllere, yer aldıkları festivallere veya konularına göre gruplayarak izleme seçeneğini de izleyebilirsiniz. Her filmseverin film seyredişi farklı olacaktır.

Film İzleme Zevkini Doruklarda Yaşayın


Filmleri izlerken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri full film izle seçeneğinin mevcut olmasıdır. Çoğu kaynakta yükleme sıkıntısı, yeterli alan kapasitesine sahip olmama gibi teknik sebeplerden ötürü filmler parçalar halinde sunulmaktadır. Her bir parçanın sona ermesi ve yeni parçanın yüklenmesi aşamalarında dikkatiniz dağılacağından filme yeteri kadar odaklanamaz ve tam olarak dikkatinizi vermemiş olursunuz. Film seyretmenin ana kuralı içinde bulunduğunuz gerçek dünyanın tüm sıkıntılarını ve sorunları unutarak, kendinizi seyretmekte olduğunuz o yeni dünyada tamamen kaybetmektir. Gerçek dünyaya sıkı sıkı bağlı kaldığınızda, filmden almanız gereken zevki alamazsınız. Bu nedenle film izlediğiniz zaman filmin tek parça halinde, full ibaresiyle birlikte sunulduğundan emin olun.

Sinema filmleri konusunda kendinizi geliştirebilmeniz için bir listeye sahip olmanız önemlidir. Seyretmek istediğiniz ve ilginizi çeken filmleri kağıt üzerinde veya bilgisayarınızda bir listede toparladığınız zaman sistematik bir biçimde izlemek istediğiniz filmleri eritebilirsiniz. Kenarda köşede kalmış, düşük puanlı filmlerle vaktinizi kaybetmeden esas istediklerinizi hedef noktasına yerleştirin ve vaktinizi hobinizi en üst seviyede icra edecek biçimde kullanın. Listenize filmlerin türüne dair ufak bilgileri ve imdb puanlarını da eklerseniz çok daha verimli bir liste oluşturabilir ve hangi filmleri daha önce izlemeniz gerektiğine dair sağlam bir fikir edinebilirsiniz. Filmleri yüksek kalitede izlemenin de hayati öneme sahip olduğunu unutmayın. Kristal netliğinde film izlemenin keyfine varınca bu hobiyi daha çok seveceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.