-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gelin Saçı Seçimi

ads
ads
Gelinler için düğün hazırlıkları arasında en önemli kısım kendi hazırlıklarıdır. Gelinlik, gelin saçı, makyajı, ayakkabılar tüm bunların seçimi ve hazırlanması gelin için çok önemlidir. Gelin saçı seçimi gelinliğe uygun olarak yapılmalıdır. Bu sebeple ilk önce gelinlik seçilir ardından diğer hazırlıklar buna göre belirlenir.


Gelin Saçı Seçimi


Hangi Gelinliğe Hangi Saç Modeli

Gelinlik seçimi tamamlandıktan sonra sıra bu gelinliğe uygun saç modelini bulmaya geliyor. Gelinliğiniz yakası kapalı bir modelse saçlar toplu bir model yapılmalı ki gelinliği göstersin. Eğer gelinliğiniz straplez ya da ince askılı ise saçlar salık bırakılabilir. Günümüzde salık gelin saçları çok popüler. Ancak bu özel günde gene de toplu bir saç modeli seçmek çok daha ağır ve şık duracaktır.
Gelinliğiniz çok kabarık bir modelse saçları daha az dikkat çekici yapmalısınız. Sadelikte yana bir gelinseniz ve gelinliğiniz kabarık olmayan sade ve düz bir modelse saçlarınızı çok kabarık olmayan düz bir topuz yaptırırsanız duru bir güzellik yakalamış olursunuz.


Düğün gelin ve düğün hazırlıklarıyla ilgili bilgi almak için http://dugunmevsimi.com/gelin-saci-ve-makyaji-modelleri adresini ziyaret edin.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. gelin scı secimi bana göre kişiye özel secim bu işi yapanların fikirleri ilede en mükemmeli ortaya çıkacaktır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.