-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Hazırlık geçme sınavı nedir?

ads
ads
Üniversiteyi kazanıp 1.sınıfa başlayacak öğrencilerin üniversitelerinde hazırlık sınıfı şartı varsa yada bölüme başladıklarında diğer derslerle birlikte verilen zorunlu ingilizce derslerinden muaf olabilmeleri amacıyla ingilizce  seviyelerinin yeterliğini ölçmek için HAZIRLIK GEÇME SINAVINA tabi tutulurlar. tüm bunlara erişebilmek için Site adresimizi ziyaret etmeniz yeterlidir. http://www.ingilizcedenemesinavi.com/
Hazırlık geçme(muafiyet) sınavında baraj puanı üniversiteler arasında farklılık gösterebilmektedir.



Sınav Yazma (Writing) ,Okuma (Reading) ,Dinleme (Listening) ,Konuşma (Speaking) Bölümlerinden oluşmaktadır.
Sitemizdeki aslına en uygun şekilde hazırlanmış interaktif HAZIRLIK GEÇME deneme sınavları, siz öğrencilerimize kendini gerçek sınav atmosferinde hissettirecek ve gerçek sınava girmeden önce kendinizi deneyip, başarınızı ölçmenizi sağlayarak sınav öncesinde size kılavuzluk edecektir.
Teog nedir?
Teog´un açılımı ´temel eğitimden ortaöğretime geçiş sistemi´dir. 
Teog sınavı; milli eğitim bakanlığı´nın türkiye genelinde 8.sınıf öğrencilerine yönelik yaptığı ortak sınavdır.
Teog sınavının içeriği
Türkçe,Matematik,Fen Ve Teknoloji,T. C. İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük,Yabancı Dil,Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi alanlarında yapılan sınavlar 1. Ve 2.dönem olmak üzere 2 aşamalı olarak yapılır.Her iki dönemde de İki gün gerçekleşen sınavlarda öğrencilere her ders için 40 dakika süre verilir ve 20 çoktan seçmeli soru sorulur.
Teog sınav tarihi
1.dönem 25-26 kasım 2015
2.dönem 27-28 nisan 2016

Sitemiz ingilizce deneme sınavlarının bulunduğu bir site olduğu için sitemizden TEOG İNGİLİZCE DENEME sınavlarına ulaşabilirsiniz.
Sitemizdeki aslına en uygun şekilde hazırlanmış interaktif TEOG deneme sınavları, siz öğrencilerimize kendini gerçek sınav atmosferinde hissettirecek ve gerçek sınava girmeden önce kendinizi deneyip, başarınızı ölçmenizi sağlayarak sınav öncesinde size kılavuzluk edecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. zor sınavladır. prof sınavından 60 ve üzeri almanız gerekmektedir. ieltsi hiç düşünmeyin zaten prof sınavından 60 üstü alamıyorsanız.

    YanıtlaSil
  2. o hazırlığı geçmek belli başlı üniversitelerde okuyor iseniz ölüm gibidir. Ama küçük bölge üniversitelerinde ise adını söyleyemeden geçen insanlar tanırım

    YanıtlaSil
  3. yazık gencecik bedenler herşeyi kavrama yaşındaki çocuklara onca ders veriliyor ve bu çocuklar bir at gibi koşturuluyor yarış atımıyız anlamadım her gelen bir sistem değişiyor herkez kendi sistemini koyuyor :( muz cumhuriyeti oldu mübarek ülke

    YanıtlaSil
  4. kimileri ingilizce yi pekistirmek için hususi hazırlık sınavını tekrar alabiliyorlar eksikleri görmek adına mantıklı bir durum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.