-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kafa Topu Oyunu Oyna

ads
ads
Topçu kafalar ile kafa topu oyunları oynamak isteyenler için bir müjdemiz olacak. Yeni kurulmuş olmasına rağmen gün geçtikçe popülerliğini arttıran Kafa Topu Oyunu sitesini sizlere tanıtmak istiyorum. Kafa topu oynayarak keyifli dakikalar yaşamak isteyen çocuklar için biçilmiş kaftan olmasının yanı sıra ebeveynlerin de gönüllerine su serpecek derecede nezih bir ortam sunan Kafa Topu Oyunu sitesini şiddetle tavsiye ediyoruz. Peki bu sitede neler bulabileceksiniz?

Kafa Topu Oyunu Oyna


Kafa Topu Oyunu sitesinin en önemli kategorisi elbette Kafa Topu oyunlarını barındıran Topçu Kafalar bölümü olacaktır. Topçu kafalar ile kafa futbolu oynamanın yanı sıra kafa basketbolu, kafa voleybolu, kafa tenisi ve hatta kafa hokeyi dahi oynama fırsatı yakalayabilirsiniz. Anlaşılacağı üzere Topçu Kafalar kategorisi içerisinde yer alan oyunların tamamı koca kafalar ile oynanan oyunları içermektedir. Topçu kafalar ile oynanan kafa topu oyunlarının en önemli özelliği koca kafalar ile topa dokunuş ve rakibi yenmek üzerine kurulu olmalarıdır. Etraftaki nesneler işinizi kolaylaştırabileceği gibi işinizi çıkmaza da sokabilir. Rakibe topu gönderirken bu nesneleri toplayarak ilerlemeye çalışın ve bonuslardan istifade edin. Yine etraftaki nesneler çarpan toplar kalenizde sıkıntı yaşamanıza sebebiyet verebilir. Buna da dikkat ederek topçu kafalar ile kafa topu oyunlarını oynamanızı tavsiye ederiz.

Sürekli güncellenen Kafa Topu Oyunu sitesinde kafa topu oyunlarının en yenilerini bulmanız mümkün. Örneğin, kafa topu oyunu için oluşturulan bir sayfa var iken, yeni çıkan bir kafa topu oyunu Kafa Topu 2 olarak isimlendirilmektedir. Kafa Topu 2 oyunu bir öncekine yeni özellik eklenmesi veya farklı lig veya turnuvayı içermesi yönüyle diğerlerinden ayrılır. Bu şeklide 3-4-5 şeklinde numaralandırılan kafa topu oyunlarını bu sitede bulmanız mümkündür. Kafa Topu Oyunu oynamak isterseniz www.kafatopuoyunu.com sitesini tavsiye ettiğimizi bildirerek konumuzu noktalayalım. Kafa topu oyunlarında hepinize iyi eğlenceler dileriz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Hem android hemde İOS için yayımlanan kafa topu oyunu çok sayıda kişi indirmiş. Bende indiren kişiler arasında ve hala oyunu oynayanlardanım. Ama biraz uygulama içi satın alımlara ücreti düşseydi iyi bir karekter yapardım...

    YanıtlaSil
  2. Kafa topu oyununu ilk webtekno da gördüm tanıtımlarında TAA oynamıştı ve çok begenmiştim hala da oynuyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. multiplayer hayranları kaçırmasınlar. 700k'ya yakın oyuncu sayısı ile bulunacak en iyi çok oyunculu mobil oyun olabilir.

    YanıtlaSil
  4. ilginc bir oyuna benziyor hem ios hemde androit olması artı bir oyun olarak goze çarpıyor

    YanıtlaSil
  5. Arkadaşınızla oynayabileceğiniz on numara bir oyun oynaması zevkli gerçekten zaman geçirmeye bire bir oynamayan denemeyen hemen indirsin tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. izmo bilişim yaptığı online kafa topunu uzun zamandır oynuyorum ve son güncellemelerle birlikte güzel özellikler eklendi.

    YanıtlaSil
  7. Bu bizim bildiğimi izmo bilişimin kafa oyununun resmi sitesi mi yoksa.eper öyle ise güzel bir atılım olmuş

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.