-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kolpaçino 3 izle

ads
ads
Kolpaçino 3 izle Dünya da her ülkede adı geçen kahramanlar bir arada barış toplantısı yapma kararı alırlar ve toplantı için bir gün belirlerler. Belirlemiş oldukları gün geldiğinde biraz dalgaya vuran kahramanlardan bir kaç tanesi ayrı ayrı zamanlar da toplantıya geç kalır ve bu geç kalan kahramanlara diğer bekleyen kahramanlar o geç gelenlere ne gibi bir sorunları olduğu sorarlar ve o geç gelen kişiler kafamız böyle esti derler. Daha sonra ise o adamlar ile geç gelen adamlar arasında biraz sert tartışma ortaya çıkar.



Daha sonra toplantıda ters ters konuşan bir kaç kişi hepsinin de birbirlerine laf sokan adamlar sonucu toplantı erken biter. Daha sonra her kahraman kendi ülkesine giderler ve toplantıdan ayrıldıklarında hiç biri birbirlerine veda etmeden gitmesi etki çeker. Daha sonra bu kahramanlar olan biten her şeyi ülkesinde konuştuğu zaman olaylar daha çok büyür ve ortaya bir savaş çıkar. hd film izle Amerika kahramanları her zaman olay olmasın diye uğraşan bir kişilik özelliğine sahip oldukları için bu sefer o iyim sever kişilik özelliğinden çıkarlar ve ortaya atılan bunlarca söz konusu savaş artık kısa süreli de olsa başlar. Silahlar çekilir ve aksiyon dolu sahneler artık meydana çıkmış olur.

Filmin içeriğini bu kadar anlatmak yeterli olacaktır diye umuyorum. Kolpaçino 3 izle çünkü filmi anlattıkça filmin tadı kaçacak ve sizlere sıkıcı bir filmi iyi diye sunduğumuzu düşüneceksiniz. Filmin şimdi ise dış kollarındaki isimlerin gerçek yüzlerine bakacak olursak. Filmin yönetmenlik koltuğunda Şafak Sezer isimden oluşmaktadır. Filmin baş rol oyunculuklarını paylaşan isimler ise Şafak Sezer , Erkan Petekkaya , Aydemir Akbaş , Furkan Kızılay ve Tuğba Melis Türk gibi bir çok ünlü aktör isim kadrosundan oluşmaktadır. Hdfilmkablosu.com herkese canı gönülden iyi seyirler diler.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Kolpaçino serilerinde bir ve iki yeterince eğlenceliydi, serinin üçüncü filmide onlardan aşağı olmayacaktır

    YanıtlaSil
  2. bu kolpaçino serisi gerek replikleri, gerek kadrosu gereği gerçekten ilk filminde iş yaptı, dikkat edin caps ve komik videolar hala ilk filmi üzerine ama bu adamlar baktı proje tuttu diye 2 ve 3 yaptılar ki iyice saçmaladılar, ben 3'ü sinemada izledim ve bundan sonraki filmlerinde açıkcası gitmem internete düştüğünde izlerim diye düşünmeye başladım. Çünkü gerçekten kötüydü...

    YanıtlaSil
  3. kolpaçino serisinin en berbat filmidir kolpaçino 3, bu serinin ilk filmi güzeldi ve hala bir çok caps vb. sayfada replikleri güldürür ama sonradan film tuttu diyerek 2. ve 3. sü çekildi ki, sırf para kazanma amaçlı boş olmuş filmlerdi. Ben açıkcası ilkini beğendiğim kadar diğerlerini beğenemedim...

    YanıtlaSil
  4. Kolpaçino serisi yine bomba gibi devam ediyor 1 ve 2ye göre biraz sönük olsada güzeldi izlemeyenlere tavsiye ederim şafak sezer yetiyor zaten devamı gelirse neler olacak kim bilir :D

    YanıtlaSil
  5. İzleyenler beğenmediğini söylüyor. İnternete düştüğü an izleyip yorumlarımı yazacağım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.