-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Siccin 3: Cürmü Aşk Filmi (2016)

ads
ads

Siccin 3: Cürmü Aşk - Siccin 3 2016 filmi hakkında

Siccin filmi ilk çıktığı zamandan beri izlenen filmler arasında yerini alır. Oldukça etkileyici senaryo ve kurgusu ile gönüllere taht kurmuş ve serinin üçüncüsü olan "Siccin 3" filmi, Cürmü Aşk adı ile 2016 yılının sonlarında sinemalarda olacak. Filmin vizyon tarihi "02 Eylül 2016" yönetmeni "Alper Mestçi" ve tür olarak korku filmidir. Film Türk yapımı yerlidir. Siccin 3 filminin oyuncu kadrosu "Büşra Ayaydın , Nevin Efe , Adnan Koç , Yavuz Çetin , Elif Baysal" ile mükemmel bir sinema filmi olacağı aşikardır.

Siccin 3: Cürmü Aşk Filminin Özeti:


Sedat ve Orhan isminde çok iyi devam eden bir arkadaşlık vardır. Bu arkadaşlık çocukluk yıllarından beri devam eder ve büyüklerinde de dostlukları bitmez. Sürekli görüşen biridirler.  Bu arkadaşlığın daha ok pekişmesi Orhan Sedat'ın kız kardeşi evlenmesi ile olmuştur. Ve bu arkadaşlık daha da ileri boyuta taşınmıştır.

Buraya kadar her şey neşeli, mutlu ve huzurlu giderken sedat bir trafik kazası geçirir bununla birlikte Sedat'ın oğlu olan Mehmet bu kazadan kurtulur ancak hayatını felçli olarak geçirmek zorunda kalır.Ve bunun yanında kader  de hafızasını tamamen kaybeder bir şey hatırlamaz olur. Bu iyi arkadaşlık artık iyi olmaktan çıkıp bozuk bir hal alır ve ikilinin arası epeyce açılır.

Orhan eşini çok sevmektedir ancak onu kaybetmek üzeredir. Bu yüzden oldukça korkunç bir plan içinde bir şey yapmaya karar verir.

"SİCCİN 3" - Fragman HD (2 Eylül 2016'da Sinemalarda) Fragmanı İzle


Not: Bu video "Siccin Film" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. İlki kadar heyecan vermese de mutlaka Siccin 3 de tutulacaktır,Genelde gerçek hikaye olması işin güzel yanı

    YanıtlaSil
  2. Türkiyede artık komik film yerine korku filmi yapıyorlar her ay her hafta. Niye böyle oldu anlamış değilim. Demek ki izleyici kitlesi korku sever olmuş. Ben pek korku filmi izlemediğimdendir belki...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.