-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Lacivertin Cazibesini Kolunuzda Gezdirin!

ads
ads
Kol saatlerinde sık kullanılmayan renkler her zaman daha çekicidir. Örneğin incelediğiniz bu renk sizi de hemen etkilemiştir. Lacivert renk saatlerde genellikle koyu tonlarda kullanılır. Fakat daniel klein bu tasarımda lacivertin daha açık ve gayet güzel bir tonunu kullanmayı tercih etmiş. Gayet de şık bir tasarım ortaya çıkmış. Saatte karizma arayanlar için gayet ideal bir seçim olabilir.

Deri Kordon Sevenler Bu Saati İncelesin!

Kordon kol saatlerinde önemli bir ayrıntı... Silikon ya da metal kordonlar yerine deri kordonlardan hoşlananlar bu saat modelini mutlaka daha yakından incelemeli! Saatte lider firmalardan biri olan daniel klein saat tasarımının kasasında siyah rengi kullanmayı tercih etmiş. Böylece lacivet çok daha fazla ön plana çıkıyor ve daha çok dikkat çekiyor.


Lacivertin Cazibesini Kolunuzda Gezdirin!


İç fonksiyonlar sadece görüntü amaçlı... Yani pasif fakat pasif olduğunu anlamak da pek mümkün değil. Geniş kasadan hoşlananlar için de ideal bir model olduğu söylenebilir. Kasa çapı 45 mm. El ve yüz yıkamada su geçirmiyor olması da saati cazip kılan özellikler arasında yer alıyor. Markanın diğer saat modellerini http://bisaat.com/daniel-klein-erkek-saatleri adresine tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Saatlere resmen bayıldım. Sitenizde birbirinden güzel saatler var. Dayanamayıp hemen bir tane sipariş verdim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.