-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Lazer Epilasyon Nedir?

ads
ads
Lazer Epilasyon*vücudumuzda istenmeyen kılların lazer ışınları vasıtası ile temizlenmesidir. Lazer epilasyon uygulaması diğer epilasyon türlerinden oldukça farklı bir yere sahiptir. Bunun en önemli nedeni ise kılları temizlerken hem uzun süreli konfor sağlayabiliyor olması hem de ömür boyu istenmeyen tüylerden kurtulmamıza olanak sağlamasıdır. İğneli epilasyon gibi acılı bir uygulama olmayan lazer epilasyon uygulamasında dikkat edilecek en önemli nokta, işleme başladıktan sonra ağda, cımbız vb. kılların köküne dokunacak bir uygulama yapılmaması gerektiğidir. Aksi halde ağda yapılan ciltte lazer epilasyon uygulamasında en başa dönüş yaşanacaktır. Lazer epilasyon, lazer cihazı yardımı ile cihazın başlığından çıkan lazer ışınlarıyla yapılır. Lazer epilasyon işleminin detayından da kısaca bahsetmek gerekirse, uygulama öncesinde mutlaka cilt analizi yapılır ve daha sonrasında cilt için uygun olan lazer cihazı kılları gruplar halinde tarar ve etkisi altına alır. Bu şekilde vücudun tüm kıllı bölgesi taranır ve lazer epilasyon işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Lazer Epilasyon Nedir?


Bakırköy erkek lazer epilasyon alanında oldukça önemli yerlerden biri olmakla birlikte, Beautyderm güzellik ve sağlık merkezine de ev sahipliği yapmaktadır. Beautyderm uzun yıllardan beri Bakırköy erkek lazer epilasyon alanında hizmet veren oldukça köklü bir merkezdir. Hem çalışanlarının güler yüzlü tavırları hem de kaliteli ve güvenilir hizmeti ile lazer epilasyon ve diğer medikal uygulamalarda mutlaka tercih edilmesi gereken Beautyderm Bakırköy erkek lazer epilasyon uygulamalarında sıklıkla tercih edilmekte ve oldukça uygun fiyatlara lazer epilasyon uygulamaları yapmaktadır. Siz siz olun eğer hala Beautyderm lazer epilasyon ve medikal uygulamalarından haberdar değilseniz ve uygun fiyatlara güzellik ve sağlık merkezimizin olanaklarından yararlanmak için mutlaka www.beautyderm.net internet sayfamızı ziyaret edin ve bizlerden randevunuzu hemen alın. Ayrıca yine internet sitemizden ister lazer epilasyon uygulamaları hakkında isterseniz de diğer uygulamalarımız hakkında bilgi edinebilir ve aklınıza takılan soruları bizlere iletişim sayfamızdan da yönlendirebilirsiniz. Kısacası lazer epilasyon uygulaması ile henüz tanışmadıysanız ya da kendinize güvenilir bir merkez arıyorsanız hemen bizi arayın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Yaptırmayı ciddi ciddi bende düşünüyorum ancak bir video izlemiştim yapmasını bilen işinin ehli bir yer olması çok önemli imiş

    YanıtlaSil
  2. Yazınızı dikkatle okudum ve açıkçası başarılı olduğunuzu düşünüyorum yazıdan aldığım bilgilerle. Benimde sırt tarafındaki bir sorunum için ugramayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. kadının olmasa olmazlarındandır diyorum en :=) erkek için pek öyle söylenemez ama kadın dediğin bu icadı kullanmalı abicim teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lafı bu ihazı kullanan insanlara deniyordur heralde..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.