-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Lights Out Filmi (2016)

ads
ads

Lights Out 2016 Sinema Filmi Hakkında:


Filmin çıkış tarihi "22 Temmuz 2016" ve yönetmen koltuğunda oturan kişi "David Sandberg" Lights Out filminin oyuncularından bazı isimler şunlar "Teresa Palmer , Billy Burke , Alicia Vela-Bailey , Alexander DiPersia , Emily Alyn Lind" ve tür olarak korku barındırmaktadır. Korku filmi sevenler bu filmi kaçırmasın. ABD yapımı 2016 yılına ati sinema filmidir.

Lights Out Filminin Özeti:


Uzun metrajlı  bir sinema  filmi olan bu filmde Rebecca isminde kahraman yer almaktadır. Ailesine olağan üstü ve sıradışı özellikleri olan kötü ve gizemli bir varlık musallat olur.  Rebecca ise bu varlığı tam olarak bilmez ama bunun üstünde  araştırma yapar ve bu gizemi o varlığı çözmek için elinden geleni yapar ve kardeşini korumak için  tüm zorlukları ile hayatını hiçe sayabilecek kadar cesurdur.

Lights Out Filminin  Fragmanını izle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" ismindeki bir youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Yabancılar korku filmlerinde de başarılılar bence kadroda bildiğim tek güzel yıldız Teresa Palmer var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.