-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR

ads
ads
Masaüstü modelleri, içerdiği özellikler açısından en güçlü bilgisayar niteliği taşımaktadır. Kapladığı alan geniş olduğundan dolayı içerisinde yer alan donanımlar da son derece yüksek güce sahip ve hacimli yapıdadırlar. Masaüstü bilgisayar modellerinin fiyatları da gelişen teknoloji dünyasıyla beraber her geçen gün düşüş yaşamaktadır. Evinde geniş yer kaplamasından hoşlanmayan pek çok kullanıcı da pratik olmasından dolayı laptop ya da notebook gibi cihazları tercih etmeye başlamıştır.

MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR


Ancak ne yazık ki hangi özelliğe sahip olursa olsun bu konuda masaüstü model bilgisayarların sahip olduğu özellikler çok daha üst düzeyde olabiliyor. Son dönemlerde laptop kullanıcılarının oranı artsa bile halen daha tercihini masaüstü bilgisayarlardan yana yapanlar da görülmektedir. Zira bu sayede çok daha güçlü sistemler kurulup özellikle oyun gibi üst düzey performans gerektiren uygulamaların kullanımlarının rahat olduğu da söylenebilir.


Bu sebepten dolayı da hem evlerde hem de iş yerlerinde tercih edilmeye devam edebiliyor. Exper, Casper, Vestel ya da Pro2000 gibi yerli markaların dışında HP, Asus, Apple, Dente, Cbox, Dell, Merlion, Lenovo ve Wyse gibi yabancı firmalar da bu piyasa dahilinde yerini almıştır. Aynı şekilde karar vermenizi kolaylaştırmak adına http://www.bilio.com/masaustu-bilgisayar-c3083/ web adresini de ziyaret edebilirsiniz. Masaüstü model bilgisayarları her markada ve her özellikle bilio.com adresinde bulabiliyorsunuz. Bu site içerisinde farklı ürünlere verilmiş olan rakamları inceleme imkanı da sizlere sunulmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. harddiski ssd alın. başka şeylerden kısın gerekirse ama ssd alın. 256gb ssd 1tb mekanik diskten yeğdir.

    YanıtlaSil
  2. Masaüstü bilgisayarı laptoplardan daha çok seviyorum kesinlikle, anakart ve üstündeki donanımları rahatlıkla değiştirip yenisini ekleyebiliyorsun.

    YanıtlaSil
  3. Masaüstü bilgisayarlar artık liderliğini kaybetse de üstün performans hedefleyenler hala masaüstü kullanıyorlar ve bilindik markalar dışındaki modeller tercih ediliyor.

    YanıtlaSil
  4. Yakın zamanda bir masaüstü bilgisayar almak istiyordum ve bu site ilaç gibi geldi diyebilirim gerçekten uygun fiyata kaliteli istediğim bir masaüstü bulabildim teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. bende geçen yıl almıştım taksidi yeni bitti ama değiştirmeyi düşünüyorum. verdiğiniz sitede güzel modeller gördüm, kasmayan iyi bir model bulursam yeni pc alıcam.

    YanıtlaSil
  6. artık bitti abicim ne masaüstü bilgisayarı :) laptoplar artık piyasayı götürdü artık masamüstü bilgisayarları biz müzeye koymalıyız :))

    YanıtlaSil
  7. Masa Üstü bilgisayarların modası hiçbir zaman geçmeyecek neticede bazı uygulamalar için ne kadar iyi olursa olsun laptoplar işe yaramıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.