-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Mezoterapi Nedir?

ads
ads
Mezoterapi Nedir?
Mezoterapi tekniği mikro enjeksiyonların baz alındığı, derinin hemen altına hedef dokuya doğru yapılan bir operasyondur. “Mezo” terimi mezoderm veya orta deri kısmı olarak da bilinen bir bölüme uygulanmasında adını almıştır. Vücudun neresinde uygulanacak olursa olsun derinin 1mm altına uygulanan bu yöntemin ülkemizde oldukça başarılı tekniklerle ve verimlilikle uygulandığını söyleyebiliriz. Özellikle İzmir mezoterapi kliniklerin ülkemizde en kaliteli hizmeti verdiklerini de söyleyebiliriz. Mezoterapinin günümüzde deri altını tedavi etmeye yarayan ve pek çok semptomu tedavi eden bir yöntem olduğunu, yüzde 90 oranında başarı sağladığını da söylemek mümkün. Mezoterapide deri altına uygulanan karışımlar içerisinde bol miktarda mineraller, vitaminler, aminoasitler, nükleik asitler ve ko-enzimler barındırır. Bu enzimlerin kişilerin derilerinde yapılan incelemeler sonrasında daha hassas şekilde belirlenmesi de söz konusudur. Dünyada ve ülkemizde en kaliteli şekilde İzmir estetik, mezoterapi ve prp kliniklerinde uygulanan yöntemin doğru uygulanması halinde hastalarda hiçbir ağrıya yol açmadığı bilinmektedir. İşlemin uygulanması sırasında hastaların derilerinde herhangi bir uyuşturmaya veya lokal anesteziye de ihtiyaç duyulmaz. İşlemden sonra kişiler işlerine dahi gidebilirler. Günümüzde saç mezoterapisinin diğer saç bakım yöntemleri olan, saç ekimi, ve tabletlerle saç geliştirme işlemlerinden daha başarılı sonuçlar verdiği görülmektedir. Mezoterapinin ihtiyaç duyulan bölgelere(saç diplerine) gerekli materyal desteği sağlama işlemi olduğunu da belirtelim. Mezoterapi sayesinde

- Saç kökü büyüyebilir, gelişebilir ve köklerin ömrü uzatılabilir
- Testosteron seviyelerinin düşüşü engellenebilir
- Kan dolaşımı uyarılır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Bir çok arkadaşım bana bunu tavsiye etti, aşırı derecede saç fökülmem var. Fakat bende işe yaramadı, belkide gittiğim yer ile alakalıdır.

    YanıtlaSil
  2. çok çeşitli kullanım alanları vardır. selülit ve bölgesel incelmede, saç dökülmesi ve saç bakımında kullanılır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.