-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Paramanya​ v1.0.6

ads
ads

Paramanya​ v1.0.6 Oyununu İndir.

Paramanya​ v1.0.6 Android cep telefonu oyunu.


Şehirler kurabileceğiniz hemen hemen herkesin geçmişte de oynadığı oyuna benzer masa oyunu diyebiliriz. Oteller, evler ve iller kurabilirsiniz. Bu oyunda. Paramanya​ android oyunu ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Aynı zaman dünyanın hemen hemen her yerinde binalar inşa edebilirsiniz. 



Paramanya​ v1.0.6


Bununla birlikte özelliklerinde bulunan multiplayer ile aileniz ve arkadaşlarınıza bu masa oyununu oynayabilme imkanı sağlarsınız.

Bu oyunu Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Paramanya​ Oyunu ücretsizdir ve dili İngilizce ve tüm diller Türkçe'de dahil olarak ayarlamıştır.

Paramanya​ Oyununu İndirmek için Aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarbletr.momatr&hl=tr


Bir önceki konumuzda "Rally Racer Dirt v1.4.0" android cep telefonu oyununun tanıtımını yaptık. İlgili bağlantı ile sayfaya giderek indirme linkine ulaşabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. monopoly'nin online oyunu diyebiliriz bir nevi gerçekten çok zevkli bir oyun başarılı yapmışlar devamlı oynuyorum vakit buldukça tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Farklı bir oyunmuş online olarak da giriş yapabiliyor olması çok iyi.

    YanıtlaSil
  3. ben bu oyuna hastayım desem yeridir. oyun gerçekten süper, zar atıyorum ve fethetmediğim yer kalmıyor ayrıca çizimler güzel, yakışmış.

    YanıtlaSil
  4. İki gün önce iphone en iyi oyunların başında olduğu için dikkatimi çekti indireyim dedim. Biraz oynadım gayet iyi oyun çıktı. Ama sonra sıkıcılaşıyor hep aynı bina al zar at. Biraz geliştirilmesi lazım...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.