-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » The Call Up Filmi (2016)

ads
ads

The Call Up 2016 filmi hakkında inceleme:


Filmin vizyon tarihi "15 Temmuz 2016" ve yönetmen koltuğunda oturan kişi "Charles Barker", The Call Up filminin türü ise hem aksiyon hemde bilim kurgu içeriklidir. Bilim kurgu ve aksiyonun bir arada olduğu bu film oldukça iyi bir yapıttır. Sinema filminin oyuncuları "Boris Ler , Christopher Obi , Dino Fazzani , Max Deacon , Parker Sawyers" ve filmin süresi ortalama 1 saat 30 dakika sürmektedir. İngiltere yapımı 2016 sinema filmidir.


The Call Up Filminin Özeti:

Film hakkında detaylar güncellenecektir.

The Call Up Filminin Fragmanını izle

Not:  Bu video "FabianPohl Trailers+" isimli youtube kanalından alınmıştır. 





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. İzlemek lazım bütün oyun severlerin hayali olan bir oyun ama belki de hiç öyle değil

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.