-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » [ 2016 ] Tudem sınav sonuçları

ads
ads

Tudem sınav sonuçları açıklandı.

2016 yılına ait Tudem sınavına girenler sonuçlarını rahat şekilde öğrenebilecekler.


TUDEM eğitim ve genel yetenek belirleme sınavının sonuçlarını nasıl öğrenebilirim. detaylar haberimizde. 

Sınav sonuçları yakın bir zaman önce belli olmuştur.  Ve öğrenciler özellikle öğrencilerin  velilerinin merakla beklediği sonuçlar öğrenmek için heyecan içindeler, tudem sınav sonuçlarını öğrenmek için  lafı fazla uzatmadan ilgili bağlantıyı sizlere sunalım:



Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak tudem sınav sonuçlarını ilgili yerleri doldurarak  öğrenmeniz mümkün.

http://www.tudemyonlendirme.com/?pg=ogrgiris

Bağlantıya giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken ilk ana kısımda yer alan hangi seviye sınıfta olduğunu seçmektir. Bundan sonra aşağıdaki sekmelerden devam ederek il, ilçe isim ve TC. kimlik numarasını girerek sonuçlara ulaşmanız oldukça kolay ve rahattır. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Tudem sınav sonuçlarına bir türlü bakamadım ya internetten mi yoksa sitedenmi kaynaklanıyor bilemedim. Heyecandan öleceğim acaba ne kadar puan almışım...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.