-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türkiye’de Dijital Yayıncılıkta Kurumsal Bir Marka ‘DSmart’

ads
ads
Türkiye’de Dijital Yayıncılıkta Kurumsal Bir Marka ‘DSmart’


Dsmart, tüm bu güzel hizmetlerini anlık ve online olarak her yerden takip edebilme şansını size sunuyor. Dsmart Blu ile içerikleri internet üzerinden anında takip edebilme şansına sahip olacaksınız.

Türkiye’nin dijital yayıncılıkta ki önde gelen kuruluşu olan Dsmart, her geçen gün yenilenen hizmet kalitesi ile müşterilerine özel yayınlar ulaştırmaya devam ediyor. 2007 yılında ilk kuruluşundan bugüne kadar geçen süre içerisinde onlarca HD kanal, ulusal ve uydu kanallarının yanı sıra konuşma ve internet hizmetlerinde de ilk sıraya yerleşen Dsmart, mevcut kampanyaları ile dikkat çekiyor. Türksat üzerinde bulunan ulusal kanalların yanında yerel kanallara da platformda yer veren Dsmart, televizyon artı internet abonelikleriyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Tüm hizmetleri tek bir fatura altında toplayan Dsmart ile hem internet hem televizyon hizmetini bir arada bulabilirsiniz. Ulusal kanalların sıkıcı yayınlarından ziyade, eğlence, çocuk, belgesel gibi kitleleri peşinden koşturan yayınlara yer veren Dsmart’a ulaşabilmek için yeniabonelik bağlantısını izleyebilirsiniz. Bu sayede hem internet hem televizyon hizmetlerine kolay bir şekilde ulaşabilmeniz mümkün olacaktır.


Dsmart, tüm bu güzel hizmetlerini anlık ve online olarak her yerden takip edebilme şansını size sunuyor. Dsmart Blu ile içerikleri internet üzerinden anında takip edebilme şansına sahip olacaksınız. Sürekli yenilediği hizmet paketleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan DSmart platformu için hazırlanan tematik kanallar ile televizyon izleme keyfini sonuna kadar yaşayabilmeniz mümkün olacaktır. HD yayın alt yapısı sayesinde normal çözünürlüğün 4 katı daha fazla kaliteye ulaşabileceksiniz. 60’den fazla HD kanalın yanı sıra 4K destekli kanallar ve normal televizyon kanalları Dsmart ile sizi bekliyor olacak. Evinize hem eğlenceyi getireceğiniz hem stadyum havasına dönüştüreceğiniz eşsiz paketler ile keyifli zaman geçirebilmeniz mümkün olacaktır. MovieSmart genel isim altında Premium, Platin, Gold, Action, Family, Türk adı ile farklı sinema kanallarına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu paketler içerisinde diziler, belgeseller, spor kanalları, müzik kanallarıni kolay bir şekilde takip edebilme şansınız olabilir. Vizyona yeni girmiş filmleri ilk siz izlerken, milyonları peşinden sürükleyen dizileri dünya ile aynı anda izleyebilme şansına erişebilirsiniz. Kısacası Dsmart ile aile paketiniz sizi bekleyecektir. Dsmart ailesine katıldığınız da genel olarak 5 temel paket ile hizmet bulabileceksiniz. Sinema, Dizi, Spor, Belgesel, Mega paket gibi ayrıcalıklardan kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz.


Dsmart, tüm bu hizmetler için birbirinden özel kampanyaları size sunacaktır. Abonelik yaptırmak isteyenlere uygun fiyatlar ile destek veren Dsmart, aylık 27 TL’den başlayan fiyatları ile keyifli bir tv deneyimini size sunacaktır. Dsmart, yalnızca dijital yayıncılık alanında hizmet vermiyor. İnternet alt yapısı ile de en iyi seçenekleri size sunan Dsmart, hızlı ve güvenilir alt yapısı ile dikkat çekiyor. İster ADSL, ister Fiber alt yapısından uygun fiyatlara faydalanabilmeniz mümkün olacaktır. Ticari işletmeler için de birbirinden güzel kampanyalar sunan Dsmart, işletme sahiplerinin bol para kazanmasına yönelik yaptığı detaylı kampanyalar ile adını duyurdu. Otel, kıraathane, restoran gibi işletmeler için uygun kampanyalar düzenleyen Dsmart, aradığınız her türlü bilgiyi size sunacak şekilde yapılanıyor. Kısacası hem ticari hem bireysel olarak Dsmart’ın sunmuş olduğu yenilikler ve hizmetlerden yararlanabilmeniz mümkün. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.