-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yeniliklerle Dolu Bir E-Ticaret Yazılımı!

ads
ads
Sanal ağ üzerinden ticari faaliyetlerinizi sürdürmek için kullandığınız yazılım beklentilerinizi karşılıyor mu? Yeniliklerle dolu, sorunları ortadan kaldıran ve kolay bir kullanım olanağı sunan e ticaret yazılımları beklentilerinizi yeniden sorgulamanıza neden olabilir. Örneğin daha fazla sayıda ziyaretçi ve dolayısıyla daha fazla sayıda ürün satışı bu yazılımlar ile elde edebileceklerinizden yalnızca birkaçı...

Yıllır Ziyaretçi ve Satış Rakamlarınız Artabilir

Kar elde etme odaklı olarak tasarlanmış bir e ticaret yazılımı yıllık hedeflerinizi çok daha kısa sürede yakalamanızı sağlayacaktır. Mobil uygulamalar ile entegre olan yazılımlar ziyaretçi sayısında belirli bir artış miktarını zaten yakalıyor. Aslında böyle bir yazılıma geçiş yapmak isteyenler için yapılması gereken sadece doğru firmayı tercih etmek!




Bankaya gitmeden ve günlerce beklemek zorunda kalmadan sanal posunuzun aktif hale gelmesini istemez misiniz? Aslında en yeni yazılım modelleri sıraladığımız özelliklerden çok daha fazlasını size sunabiliyor. Bilgi almak isterseniz hiç vakit kaybetmeyin ve internetten http://www.ticimax.com/ adresine tıklayın! Bu sayede kullandığınız yazılım ile yeni yazılımlar arasındaki farkı çok daha net bir şekilde ayırt edebileceksiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.