-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » 19 ve 20 Mayıs Tatili

ads
ads

20 Mayıs Cuma Günü Tatil Mi?

19 Mayıs 2016 Perşembe günü resmi tatil olarak okullar ve iş yerleri kapalı olacak peki 20 mayıs günü ne olacak?


Bizler tatilleri çok severiz, şöyle  haftada  4 gün tatil olsa diyenlerimiz var. Bu hafta 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramına denk geliyor. Herkesin akıllarında bir soru var. Hafta sonuna yani 19 Mayıs Perşembe gününe denk geldiği için acaba 20 Mayıs cuma günüde tatil olacak mı?


19 mayıs, 20 mayıs tatil, tatil günleri, resmi tatiller


Özellikle öğrenciler bu konu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırmalar yapıyor ve haliyle  Cuma günününde tatil olmasını istiyorlar ancak kötü haber ile karşınızdayız. 

Genel olarak  kötü olmasa da  bu günün  tatil olup toplamda  4 gün tatil yapmak iyi olur insanlar için. Genel olarak baktığımızda ülkemizde tatil sayısı çok olduğundan iyi değil. Öğrenciler veya işçiler için tatil sadece  1 gün o da 19 Mayıs 2016 Perşembe günü. Cuma günü kimseye tatil yok. Normal zamandaki gibi okullara ve işlere gidilecek. Sadece cuma günü iş yerleri ve okullar açık olacak. 

Sonuç olarak  Cuma günü bizler için özel bir  gün ve hafta sonudur. Bugün de tatil olsa diyenler için iyi bir haber veremedik. Neyse fazla sıkıntı yapmanıza gerek yok sadece bir gün. Sonrası tatile merhaba deyin. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.