-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » 42 Adet Gerçek Gov Backlink

ads
ads

2016 Gov Backlink Al


Tek tıkla 42 tane gov uzantılı backlink almak.


Bugün ki konumuz seo ve  webmaster site sahiplerini ve arama motorlarında yükselmek isteyenler için ücretsiz olarak sunulan gov uzantılı backlink nasıl alınır kısaca anlatalım:

Bildiğiniz gibi  arama motorlarında özellikle  Google'da en önemli backlink edu, gov.. bunun gibi sitelerden sitenize gelen bağlantılardır. Bu yazımızda alacağınız backlinkler anında ekleniyor ve tek tıkla bunu başarabiliyorsunuz. Ben kendim denedim aşağıda videolu şekilde de bunu anlattım. Oldukça kolay zaten. faydasını göreceğinizi umuyoruz. 

Siteler yabancı sitelerdir. Ancak Gov uzantılı olduğu için sitenize  değer katacağından  şüpheniz olmasın. 

Gov baklink almak için gerekli siteyi bir arkadaşımın sitesinde denk geldim kendim denedim ve iyi sonuç aldım "sosyality.blogspot.com" arkadaşımıza teşekkür ederiz. Bu faydalı  paylaşımından dolayı. 

Yapmanız gereken ilk adım bu bağlantıya gitmeniz  "http://backlinks.one/bonuses-and-special-offers/40-free-gov-high-pr-backlinks/" daha sonrasında karşınıza aşağıdaki gibi bölüm gelecektir. 


42 Adet Gerçek Gov Backlink

Burada yapmanız gereken en başa site adreslerinizden bir tanesini eklemeniz. Sonrasında Keywords yazan kısma siteniz ile ilgili herhangi bir anahtar kelime örnek olarak ibrahimfirat. 3. adımda ise Pages Limit yazan yerde açılır sekmeler vardır. kaç tane almak istediğiniz görülüyor. İsterseniz 5 tane siteden isterseniz komple olarak 42 olanı seçip "Submit Now" yazan yere tıklayın ve bir süre bekleyin karşınıza gov backlink aldığınız siteler listelenecek ve tıklayınca sitenizi göreceksiniz. 

Yapılması gerekenler bu kadar. Videoyu izlemek isterseniz denemeden önce daha  faydalı olacaktır. 




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. Ben de uyguladım gerçekten siteleri için çok önemli gov uzantılı backlinkler

    YanıtlaSil
  2. Tek tıkla 42 adet kaliteli gov backlink almak bu kadar kolaymıydı diye düşündüm gerçekten çok işime yarayacak teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Kendi sitem için kullandım anlatıldığı gibi tek tıkla oluyor gerçekten elinize sağlık yararlı paylaşım

    YanıtlaSil
  4. Gov ve Edu backlink kaynakları web sitelerimiz için çok faydalı oluyor.Teşekkürler hocam

    YanıtlaSil
  5. gov linklerin veya edu linkerin de artık çöplük olduğu zaman hiç bir etkisi yok, tam tersine backlink olayını gov da olsa abarttığı zaman bir site er ya da geç cezasını çekiyor....

    YanıtlaSil
  6. Artık google algoritması o kadar çok değiştiki link ve baclink almak siteye yarardan çok zarar veriyor. Bence alırken dikkatli baclink alın. yoksa siteniz spama girer.

    YanıtlaSil
  7. Gov backlinkler gerçekten çok önemli websiteler için. Günümüzde malesef websiteler gereken önemi göremiyor. Gereken ilgiyi görebilmek için backlink gibi yardımcı unsurlara gerek var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu mantık ile her siteden aldığın backlinkler, yorum ve çöplüğe dönüşmüş, normal olmayan gov linkler ile sitem sonra neden ceza aldı diye konu açmayın da...

      Sil
  8. Çok yararlı bir bilgi paylaşımı olmuş. Uzun zamandır böyle gov uzantılı backlink arıyordum

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.