-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Sen Benimsin Filmi (2015) - Vizyon Filmi

ads
ads

Sen Benimsin - A Bigger Splash 2015 Filmi Hakkında:


Filmin Yapımı 2015'dir. Ülkemizde vizyona gireceği tarih ise "3 Haziran 2016" ve filmin yönetmeni "Luca Guadagnino" sen benimsin filminin içeriği ise "Dram , Gizem , Suç" türündedir. Sen Benimsin - A Bigger Splash filminin oyuncularından bazıları şunlar "Ralph Fiennes , Tilda Swinton , Dakota Johnson , Matthias Schoenaerts , Lily McMenamy" ve ortalama izlene süresi 2 saa sürmektedir. 2015 - Fransa , ABD , İngiltere yapımı sinema filmlerindendir. 3.061 oy ile IMDb puanı on üzerinden 6/6 olarak belirlenmiştir.

Sen Benimsin - A Bigger Splash Filminin Kısaca Özeti:


Marianne Lane ismindeki sanatçı dünya genelinde oldukça ünlü bir rock şarkıcısıdır. Tabi birde sevgilisi vardır. Bu kişi yönetmenidir. Bir gün gözlerden uzak bir adaya seyahate gitmeye karar verirler. İki kişi İtalya'da bulunan adaya tatile giderler. Fakat bu sakinlik, huzur ve rahatlık içinde tatilleri uzun sürmeyecek hemen ortam bozulacak, Marianne'in eski bir dostu olan Harry ve kızı Penelope'nin bu adaya gelmesi ile her şey tersine dönecek ve bozulacak, kıskançlık ve tutku dolu bir ilişki sarmalı hepsi için oldukça tehlike arz eden sonuçlar meydana getirecektir.

Sen Benimsin Filmi (2015) Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" kanalı aracılığı ile sitemize eklenmiştir.






ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Tipik fransız filmi ilişkiler üzerine kurulu ve nedense bütün ilişkilerin çapraık olacağını düşünüyorlar

    YanıtlaSil
  2. Film fena değil. Fakat kız fazla donuk geldi bana. Biraz daha samimi bi karakteri canlandırabilirdi. Ya da daha heyecanlı bi oyuncu seçilebilirdi. Yine de güzel film.

    YanıtlaSil
  3. Daha çok komedi filmine benziyor izlemeye değebilir bir film galiba.

    YanıtlaSil
  4. benim askım bol erotik sahnelerle dolu eylencede işin içine girmiş ve hoş bir filim olmuş.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.