-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Arama Moturu Filmi

ads
ads

Arama Moturu 2015 Filmi İnceleme:


Bu film Türk yapımıdır ve 2015 yılında yapılmıştır. Fakat arama motoru filminin vizyon tarihi ise "03 Haziran 2016" ve yönetmenliğini üstlenen isim "Atalay Taşdiken" , tür olarak komedi sınıfında yer almaktadır. 2015 - Türkiye yapımı sinema filmidir.

Arama Moturu Filminin Özeti:

Genel olarak içeriği bol komik insanlardan oluşmaktadır. kasaba halkı vardır. Yaşı  70'i geçmiş bir amca kendine bir eş aramakta, ve kasabanın her ferdi kendi derdi peşine düşmüş haldedirler.  Ve birde genç vardır. Oldukça yetenekli bilgisayar işlerinden anlar ve internet işinin sırrını çözmüştür. O da hayatının aşkı ile karşılaşma derdindedir. Musa dedenin ise babasının taktığı bir lakabı vardır o da sefildir. 

Bu film Konya'da ortalama bir ay içerisinde çekilmiştir. Ve oldukça eğlenceli olan sinema filminde kasaba halkından olan insanlar yer almaktadır. Amatör olarak. Oldukça sade ve gerçeği yansıtan komedi filmi. 

Arama Moturu Filminin Fragmanını izle


Henüz belirli bir  fragmanı bulunmaktadır. Yakın zamanda  sayfamız güncellenecektir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Başlıkta arama "moturu" olarak verilmiş ama filmin ismi mi gerçekten böyle yoksa yanlış mı yazılmış anlayamadım. Son dönemde çok fazla Türk filmi vizyona giriyor bu mutlu eden bir gelişme.

    YanıtlaSil
  2. bi bunun filmi yapılmamıştı. Türk filmleri bu aralar gerçekten güzel örnekler veriyor ama abrtmamak lazım bi yerde de batırıyorlar sonra

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir Anadolu komedi filmi. Ayrıca filmin fragmanı çıkmış az önce bulup izledim.

    YanıtlaSil
  4. bu yönetmenler iyice saflaştı arkadaş, komedi programlarında edilen hakaretleri hak ediyorlar, arama motorunun filmimi olur afedersiniz yellensem onun filmini yapacaklar. az özgün olun yahu.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.