-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Bi O Kalmıştı Filmi (2015)

ads
ads

Bi O Kalmıştı - B.O.K. 2015 filmi inceleme:


Yapım 2015 vizyon tarihi "17 Haziran 2016" B.o.k. filminin yönetmeni "Burak Babayiğit", filmde oynayan kişiler " Sebahat Adalar , Taha Ulukaya , Murat Nazım Vardarlı , Kemal Ekşioğlu" , Bi O Kalmıştı filminin türü ise fantastik, komedi içeriklidir. izlenme süresi ise 1 saat 40 dakika sürmektedir. 2015 - Türkiye yapımı sinema filmidir.

Bi O Kalmıştı - B.O.K. Filminin Özeti:


Bu film yeşilçam sinema filmlerinin sıcaklığına değinmek istiyor. Filmin kısaltılmış ismi biraz garip gelebilir. Tür olarak fantastik komedi olduğundan dolayı eğlenceli dakikalar geçireceğiniz bir yapıttır. Kısaltılmış ismi B.O.K. olarak sunulmuştur. Yerli yapım sinema filmlerinden olup 2015 yılında yapılmış ancak 2016 yılının sonlarına doğru vizyona girecektir.

Film altuntaş ailesinin traji komik hayatını konu almaktadır. Hayati ismindeki karakter ailesi ile hayatını sürdürmektedir. Ancak bu kişinin ailesi fakirdir. Durumları kötüdür. Bunun haricinde ise abisi zengindir ve bir kuyumcu dükkanına sahiptir. Her sabah kalkar yeni bir iş bulma sevdası ile yola koyulur ancak her kapıdan geri döndürülür ve işsiz kalır. Şansını şans oyunlarında denemeye karar verir uzun bir süre oynar ve herkesin dilinde kalır namı yayılır ve en sonunda hayatiye talih kuşu konar.

Bi O Kalmıştı filminin fragmanını izle


Not: Bu video "VideoBox" isimli bir youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Filmden daha cok filmin isminin kisaltmasi daha dikkat cekici olmus filmin onune de gecti bence

    YanıtlaSil
  2. ismi ile duyduğum ve izleme fırsatım olmadığı bu filmi daha uygun bir zamanımda izlemeyi düşünüyorum, bu tip tanınmamış amatör filmlerden bazen iyi hikayeler ve akıcı şeyler çıkabiliyor. hatırlattığınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.