-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Canon CRG 719 Muadil Toneri

ads
ads
Hızına ve de Performansına güvenenler gelsin! Karşıt verimlilik azaltmalarına karşı, hızlı lazer baskısına misillime olarak üretilen Canon CRG 719 Muadil Toneri bir üst seviye olan ışık hızına geçmeye ramak kalmıştır. Birçok üretici firmaya göre CRG 719 Muadil Toneri hızlı baskıya ithafen performans arttırıcı enzimlerle beraber güçlendirilmiştir. İthal ürünler arasında sipariş hızı baz alınarak alınan sonuçlara göre en hızlısı gene CRG 719’dir. İşi acele olan müşterilerimizin, kullanışlı bir performans anlayışlarını karşılayan bu tonerimiz, aynı hızlı kalitesiyle basım yönünü de asla kaybetmez. Uyumlu cihazınızın orijinale kıyasla asla fark edemeyeceği bu ürün, size sadece performansını değil sahip olduğu kapasitesini de getiriyor. Yaklaşık 2.200 basım kapasitesine sahip olan bu ürün maksimum sonuçlar için asla pes etmeyen ömür ede sahiptir.
Canon CRG Kalitesi

Tek kullanımlık diğer firmalara göre, dolum esnasında sağladığı kolaylık sayesinde Canon CRG 719 Muadil Toneri sizi kendisine alıştırmaya da niyetli. 5 farklı modelde sağladığı uyum sayesinde, esansını kaybetmeden size rahatlıkla başka cihaz uyumu da sağlar. Sabit hız serüvenine takılı kalmandan ilerici hareketleri sayesinde kendisini bir üst seviyeye taşıyan bu cihaz, sizleri de bir üst seviyeye taşıyacaktır. Canon CRG 719 Muadil Toneri şimdilik bunları yapabilmekle mükelleftir. Zamanla daha çok basım için daha çok hız anlayışınıza isabet edecek üretimleri ile sizleri sabırsızlandırmayı başarmış gözüküyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. benimde yazıcım canon marka ve oldukça memnunum, o kadar yazıcı değiştirdim bir tek canon markada memnun kaldım.

    YanıtlaSil
  2. Ben gazete sektöründe çalıştığımız için sıfır toner çok pahalı o yüzden muadil toner kullanıyoruz yazıcılarımıza. Kendileriyle görüştüm muadil toner olarak yardımcı olacaklarını söylediler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.