-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En yeni kendin yap hobi çeşitleri

ads
ads
Gününün çoğunu evde oturarak geçirenler için, sevdikleri hobileri yaparak eğlenceli zaman geçirmek ve el becerilerini arttırmak artık çok kolay. Siz de çoğunlukla evde oturuyorsanız ve boş vaktiniz var ise, yazımız tam size göre. Boş vaktinizi eğlenceli hobilerinizi yaparak doldurabilirsiniz. Hatta bu hobilerinizi ileride paraya bile çevirebilirsiniz.

 Evde Boş Oturmaktan Sıkılanlar

             Günümüzde ev hanımları genellikle boş zamanlarını evde televizyon karşısında boş ve monoton bir şekilde geçirmekteler. Ama bu durumu değiştirmek sizin elinizdedir. Birçok hobi seçeneğini bulacağınız http://www.hobidiyari.com adresindeki site, size birbirinden farklı hobileri inceleyip kendin yap açıklamalarıyla, basit anlatımlarıyla ve uygulamalı olarak öğretiyor.



            Eğer örgü örmeyi seviyorsanız, ilginizi çekecek birçok örgü modelleri bulunuyor. Hamileyseniz ve bebeğinize patik örmek istiyorsanız kesinlikle bu siteyi ziyaret etmenizde yarar var. Birbirinden farklı bebek patik modelleri size sunuluyor. Çocuğunuza kendi ördüğünüz patikleri giydirmenin zevkini yaşayın.

 Kendinizi Geliştirin

             Belirttiğimiz site internet ortamındaki en kapsamlı hobiblogu sitelerinden biridir. Kafanızdaki nasıl yapılır sorusuna en güzel cevabı bu sitede bulursunuz. Sitede ayrıca birbirinden güzel lif modelleri bulunuyor, siz de banyonuzda kendi el emeğinizle yaptığınız lifinizi kullanabilirsiniz.


            Komşularınızla bir araya gelip, hem sohbet edip hem de farklı el işleri yaparak zamanınızı güzel değerlendirebilirsiniz. Siteye girip yapılan hobileri gördüğünüzde, hangisinden başlayacağınızı şaşıracaksınız. Öyle ki; el işlerinden hoşlanan kadınların, gönüllerini fethedecek çalışmaların olduğunu göreceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Evde boş durmaktan sa bişeyler üretip hem kendinize moral olsun hem de belki olur ya satıp azbçuk para kazanırsınız

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.