-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Evrim Filmi (2015)

ads
ads

Evrim - Evolution 2015 Filmi İnceleme:


Yapımı 2015 evrim filminin ülkemizde ki vizyon tarihi "03 Haziran 2016" filmin yönetmen koltuğunda oturan usta isim ise "Lucile Hadzihalilovic" evrim filminin türü ise "Korku, dram ve gizem" içeriklerini barındırmaktadır. Oyuncularından öne çıkan isimler ise "Julie-Marie Parmentier , Roxane Duran , Nathalie Legosles , Max Brebant" ,  Évolution 2015 filminin izlenme süresi ortalama olarak 1 saat 20 dakika civarındadır. 2015 - Fransa yapımı sinema filmidir.

Evrim Filmi Filminin Özeti:


Nicolas isminde on yaşlarında bir çocuk vardır. Sadece çocuklar ve kadınların hayatlarını devam ettirdiği bir yerde yaşamaya karar verir. Bu bölgede kadınların elbiseleri, giyinişleri, saçlarını bağlamaları aynı şekildedir. Ve orada yaşayan kişiler ise yani çocuklar ortalama 9 ile 10 yaşlarındadır. Burası çok uzak sessiz, ıssız ve nadir olan kasabalardan biridir.

Genç çocuk bir gün sahil kenarında gezinirken bir ceset ile karşı karşıya kalır. Ve bu yüzden hayatı alt üst olur, psikolojisi bozulur ve artık sorgulamaya başlar. Başka kasabalarda, başka yerlerde acaba hayat nasıldır diye düşünür durur. Ve bir gün gelir hastahaneye sevk edilir. Bu çıkmaz durumdan onu işini çok iyi bilen hemşire olan Stella ona çok yardım edecek ve on yaşındaki çocuğu bu durumdan kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.

Evrim filminin IMDb puan sıralaması çok iyi derece olup on üzerinden 6/5 olarak 570 oy ile belirlenmiştir.

Evrim - Evolution 2015 Filmin Fragmanını İzle


Not: Bu video "Frantz Duncombe" isimli youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

7 yorum:

  1. Evrim filmi korku arayanlara ideal bir film bence ama bir dahaki haftayi beklemek gerekecek

    YanıtlaSil
  2. Daha çok psikoloji türünde bir flme benziyor izlemek lazım imdb puanı çok kötü değil bir şans vermeyi hak ediyor gibi

    YanıtlaSil
  3. Evrim filmi adı gibi ilgi çekici bir konu şeklinde işlenirse, film başarılı olmuş denilebilir. Daha öncesinde evrim adında bir film çekilmişti ve bu teknolojik bir evrim'di. Acaba bu film nasıl ? izlemek lazım.

    YanıtlaSil
  4. fragmanına bakılırsa iyi birşeye benziyor, fırsat bulduğumda izlemek isterim. Sanırım internete düşmüştür :)

    severim böyle filmleri, izledikten sonra da film ile ilgili sizler için yorumlarım...

    YanıtlaSil
  5. Gerilim ve gizem filmlerini severim ama yavaş ilerleyen türlerden ise filme vereceğim puan az olur genelde.

    YanıtlaSil
  6. Film piskolojik bir filme benziyor.İnsanın beyninde başlayan bu serüveni umarım iyi aktarmışlardır perdeye

    YanıtlaSil
  7. Süleyman Günerim17 Ağustos 2016 01:00

    Çok film izleyen biriyim fakat bu filmi daha önce izlemedim. Sayenizde haberim oldu. Hemen izliyorum, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.