-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hayatına Tat, Yemeklerine Lezzetkat

ads
ads
Hayatına Tat, Yemeklerine Lezzetkat

Klasik yemek tariflerinin yanı sıra pratik yemek tarifleri en çok arananlar sizlere özel olarak oluşturulmuş menüler sayesinde her öğün sizlerde Lezzetkat.com yemek sitemiz sayesinde kolayca donatabilirsiniz.

Enfes çorba tarifleri ile sofralarda özel bir başlangıç yapabilir davetli misafirleriniz ya da aileniz için en özel ana yemek tariflerini sitemiz üzerinden alabilirsiniz. Sitemiz üzerinde bulunan tariflerin her biri denenmiş ve ortaya enfes tatların çıktığı tariflerdir.

Osmanlı mutfağından tutunda dünya mutfaklarının en özel yemeklerini kolayca bulabileceğiniz sitemiz üzerinde tariflerin yanı sıra yemeklere dair püf noktaları da kolayca bulabilirsiniz
Kurabiye tarifleri bulma konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak birbirinden özel ve farklı malzemeler kullanılarak yapılan kurabiye tariflerini kandı mutfaklarınızda yapmak için sizlerde 7 / 24 sitemiz tariflerinden kolayca yararlanabilirsiniz.

En özel yeşillikler, tahıllar ve sebzeler harmanlanarak gelmiş geçmiş en zengin salata tarifleri seçeneklerini sitemiz üzerinde bulabilir. Daha önce denemediğiniz salataları deneyerek sofralarınızda yepyeni tatlara yer açabilirsiniz.

Balık tarifleri ile her türlü balık pişirme yöntemlerini kolayca öğrenebilir aynı zamanda sevdiğiniz pek çok yemeğin orijinal tariflerini yine sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Ana yemekler kategorimizde bulunan et yemekleri, balık yemekleri, sebze yemekleri ve tavuk yemekleri gibi çok farklı yemek türlerini bulabilirsiniz.

Tatlı tarifleri içerisinden ister sütlü tatlıları isterseniz şerbetli tatlıları tercih edebilirsiniz.
Hamur işleri tarifleri konusunda bol seçenek bulabileceğiniz sitemiz sizlerin damak tadına uygun tarifleri üzerinde barındırıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. klasik yemek tarifi sitelerinin dışında tutulması gereken bir proje olmuş, zaten bu tarz projelere olan düşkünlüğüm oldukça fazla. Çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Yemek isi cdden bir sanat yetenkli ellerden cikiyorsa eger bu sitede bu konuda yardimci olacaktir

    YanıtlaSil
  3. Yemek yapmayı bilmeyenler için çok yararlı bir site olacağını düşünüyorum. Yemek tarifleri ve bilinmeyen lezzetleri de keşfetmek ayrı bir güzellik :)

    YanıtlaSil
  4. artık klasik tatların yanında yeni lezzetler yeni tatlar denemek lazım

    YanıtlaSil
  5. öğrenciliğe aday olmuş bi çok gencin :) adına çok yararlı bir proje gerçekten şahsım adına :) 6 yıllık öğrencilik hayatımda bömyle sitelerden çok yemek ğişirdim..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.