-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kurtuluş Günü 2 Filmi (2016)

ads
ads

Kurtuluş Günü 2 - Yeni Tehdit - Independence Day: Resurgence Filmi İnceleme:


Filmin vizyon tarihi "24 Haziran 2016" kurtuluş günü filminin 2 serisi olarak 2016 yılının sonlarına doğru vizyona girecektir. Tür olarak film "Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera" içerikleri ile geniş yöndedir. Kurtuluş günü 2 filminin yönetmen koltuğuna sahip çıkan kişi "Roland Emmerich" ve oyuncu kadrosundakiler. "William Fichtner , Liam Hemsworth , Charlotte Gainsbourg , Jeff Goldblum , Bill Pullman" , 2016 - ABD yapımı sinema filmidir.



Kurtuluş Günü 2 filmin özeti:


Kurtuluş gününün 2. si olan bu filmde kutruluş zamanının üstünden tamı tamına 20 sene geçmiş ve her şey düzene girmiş gibidir. Artık kendilerini geliştirmiş ve tüm dünyadaki devletler savunma mekanizmalarını geliştirmiş eskisinden daha güçlü bir yapıyla savunucu oluyorlar. Ancak AY'a yeni bir üs yapmaları ve uzaylılardan gelen yeni bir çağrı vardır. Bu devletler bu çağrılarım alır fakat uzaylılar tüm gücüyle tekrar saldırmaya başlar.

Kurtuluş Günü 2 Filminin Fragmanını izle.



Not: bu video "20th Century Fox" isimli youtube kanalından alınmıştır.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

9 yorum:

  1. İlk film de sinema tarihinde önemli bir yeri vardı. ikinci filminde aynı güzellikte olacaını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. tek kelime ile görsel efektlere hayran kaldım bana göre yapılanların en iyisi bu fragmanda görülüyor.

    YanıtlaSil
  3. Fragmanı ilgi çekici görünüyor. Bakalım filmde fragman kadar güzel olacak mı, bekleyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  4. kurtuluş günü çok göz doldurucu vr heyacan dolu bir fragman uzaylılar bir gün gercek olursa bu sanki bunun bir örneği gibi.

    YanıtlaSil
  5. Bu filmi ilk defa görüyorum ve 2.si çıkıyormuş fragmanı etkiledi beni şimdi vakit kaybetmeden ilk filmini izleyeceğim

    YanıtlaSil
  6. Bu tarz filmleri çok seviyorum. İlk film 96 yılında çekilmesine rağmen başarılıydı. 2.si içinde şimdi ki teknolojiyi düşünürsek daha başarılı olmaması için hiçbir engel yok.

    YanıtlaSil
  7. İlki zaten muhteşemdi 2.sinin o kadar tutulacağını sanmıyorum,artık iş güçlü oyuncu kadrosuna kalmış durumda çünkü efektler standart üstü değil bence

    YanıtlaSil
  8. İlki kadar iyi olmasa da izlenmeye değer bir film olmuş. Görsel efektleri çok kaliteli.

    YanıtlaSil
  9. İlk film özelllikle de yapıldığı dönemi göze alırsak o dönemde yapılabilecek en mükemmel efektleri barındırıyordu, serinin 20 yıl sonra gelen devam filminde ise adeta bir görsel şölen vardı, bazı kısımlar ilk filmle iyi bağdaştırılmıştı ama bakalım yeni bir devam filmi gelecek mi?

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.