-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Neon Boğa Filmi (2015)

ads
ads

Neon Boğa - Neon Bull 2015 Filmi İnceleme:


Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi "17 Haziran 2016" filmin yönetmeni "Gabriel Mascaro" ve oyuncu kadrosu "Juliano Cazarré , Maeve Jinkings , Josinaldo Alves , Roberto Berindelli , Marcelo Caetano" , Neon Boğa filminin türü ise dram içerikleridir. Brezilya, Hollanda, Uruguay 2015 yapımı sinema filmidir.

Neon Boğa Filminin Özeti:


Film Brezilya'da boğa yarışmalarının yapıldığı bölgede geçmektedir. Yani rodeo yarışları düzenlenmektedir. Çiftlikte olan rodeo ile birlikte ana karakterlerden biri arkadaşlıklar ediniz ve bu iş hayatına da yansır.

Neon Boğa Filminin Fragmanını İzle



Not: bu video "Cine maldito" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.