-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads

Pet Şişe İle Su İçenler Dikkat!

Pet şişeler kanser riskini çoğaltıyor özellikle göğüs kanserine neden olmaktadır.


Sıcaklık, kimyasal değişimler bunlara bağlı olarak aslında  iyi gördüğümüz  pet,  plastik şişeler insan sağlığına oldukça zarar verdiğini biliyor muydunuz?


Biz bu konumuzu galeri şeklinde hazırladık. Aşağıdaki numaralandırma ile geçiş yaparak detaylara göz atabilirsiniz.  Hem şaşıracak hemde bilgi sahibi olacaksınız. 



Pet Şişe İle Su İçenlere Öneriler

1  2  3  4  5  6

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

19 yorum:

  1. Pet şişe nin yapısı nedeni ile belki ucuz olabilir ancak sağlık açısından o kadar da iyi değil mümkün mertebe cam kullanmak en iyisi ha cam şişeyi nerden bulacaz diyebilirsiniz o zaman su şişenizi mümkün mertebe güneş görmeyen yerde saklamanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. Bende hep pet şişeden su içiyordum. Taki güneşte unuttuğum pet şişemin şeklini görünce artık cam aldım . Onu saklıyorum evde arıtma sistemimden çıkan suyu koyup çantama koyuyorum

    YanıtlaSil
  3. pet şişeler kansorojen göğus kanseri yapıyor yolda izde olan mecburi pet şişe kullanmak zorunda kalıyor kullanabilir çam şişeler üretilse daha iyi olur.

    YanıtlaSil
  4. bu plastik şişenin ne derece zararlı ve kanser yapan maddeler içerdiğini uzmanlar zaman zaman açıklıyor, ama alternatifi de üreten bir firma daha çıkmadı, esasında bir markanın yaptığı gibi içi cam dışı plastik şişeler de su satılmalı bence...

    YanıtlaSil
  5. cam şişe ile su tüketmek için iş yerime cam suluk aldım, cam suya plastik damacanadan su dolduruyorum. Pet şişeden su içmiyorum ama yine de pet şişede duran suyu içerek bu zarardan kurtulamıyorum.

    YanıtlaSil
  6. çiddi bir poblem ilk anda anlamasak bile belirli bir zaman sonra hastalıklar ortaya çıkabiliyiyor.

    YanıtlaSil
  7. pet şişeden içip duruyozsuları bu iş kötü nasıl kurtuluçaz bu iştenn millet olarak içiyoruz bikere

    YanıtlaSil
  8. Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Bundan sonra daha dikkat edeceğim.

    YanıtlaSil
  9. Bu pet şişeler çok büyük kanserojen etkisi taşıyor bizler için,cam şişelerde su saklamak en sağlıklı olanı zaten uzmanlarda o şekilde tavsiye ediyor.

    YanıtlaSil
  10. pet şişe içmenin kanstrojen maddeden dolayı kanser yaptığı bilimsel olarak açıklanmıştır, bu sebeple sadece su tüketimi değil diğer plastik ürünlerde de bu maddeden uzak durmak ve cam tercih etmek gerekir...

    YanıtlaSil
  11. Plasitk şişeler yerine cam şişe kullanmaya başlayalı çok oldu. Aynı zamanda plastik su şişeleri güneş altında da uzun süre beklediğinde toksin yayıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam sen nerde yaşıyorsun, cam şişe çıktı elbet ama cam şişe kullanımı henüz herhangi bir su reyonunda plastiklerin arasında %1 lik bir kesimi oluşturuyor ve cam şişler normalin 2 katı para...

      Sil
  12. Pet şişe özellikle sıcak havalarda arabalarda içinde beklemiş olan su tehlike saçmakta plastik şişeler yerine cam şişeler tercih edilse daha iyi olurdu herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen sefacan beyin dediği gibi kansere davetiyedir, mecburiyetten ve yaygın olduğundan dolayı plastikten su içmek zorundaysak bile beklemiş hele hele sıcakta beklemiş suyu asla tüketmememiz gerekir...

      Sil
  13. Pet veya palstik şişeler kimyasal maddeler içerdiği için bir miktar zaman geçtiğinde,su içerisinde o kimyasal maddeler çözünme yapar buda insan bünyesine çok zararlıdır.

    YanıtlaSil
  14. pet şişeyi gecelim işin en ciddi tarafı kullandığımız su boruları bile yarı plastik pvc nasıl olcak bilmem

    YanıtlaSil
  15. Pet şişeden içmenin zararlı olduğunu bir yerde okumuştum. Burada da gördüm şimdi. Demek ki doğruymuş.

    YanıtlaSil
  16. esasında sağlık için bir sene bir limonata çıkmıştı onun şişesinden esinlenilebilir, içi cam sağlık için, dışı plastik fiyat uygunluğu vs.. şeklinde satılan bu limonata tarzında su şişeleri olmuş olsa ne saf cam gibi pahalı olur ne de sağlık sorunu kalmış olur...

    YanıtlaSil
  17. pet şişeden su içenlere ilk önerim bence pet şişeden su içmemeleri. Çünkü plastik şişelerden su içmek hem zararlı hem de kanserojen madde içeriyor. Hele ki güneş altında beklemiş plastik şişeler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.