-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Psişik Filmi (2016)

ads
ads

Psişik 2016 Türk Filmi Hakkında İnceleme:


Yerli yapım olan sinema filmi özellikle psikolojik ağırlıklıdır. Genel olarak ülkemizde bu türden yapılan film sayısı azdır. Fakat psikolojik film sevenler çoktur. Bu yüzden yönetmeni tebrik ediyoruz. Psişik filminin vizyon tarihi "3 Haziran 2016" yönetmen koltuğunda oturan isim ise "Zafer Kaya" , Tür olarak "Gerilim , Psikolojik" içerikleri ile yılın iyi sinema filmlerindendir. 2016 - Türkiye sinema filmi.  Oyuncularından bir kaç isim şunlardır:  " Fevzi Altunbulak, Bekir Annıak, Nuri Yiğit".

Psişik Filminin Özeti:

Sene 2003'de Bursa ilinde yaşanan gerçek bir olaydan sinemaya uyarlanan filmdir.  Bu film olayların yaşandığı bölgede, kişinin evinin etrafına,  içine ve birçok yere koyulan kamera ile yapılan çekimlerden ibarettir. 

Psişik 2016 Filminin Fragmanını izle:



Not: Bu video "PSİŞİK (2016) SİNEMA FİLMİ" adındaki bir youtube kanalından embed kodu ile alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bu tür film sayısı azdır denmiş fakat son 1 senede çekilen türk filmlerin %50 si komedi %50 si ise korku filmi. Ben anlamadım bu türk sinemasının korku filmi sevdasını. Olmuyor yapamıyorsunuz işte

    YanıtlaSil
  2. son zamanlarda ülkemizde hatrı sayılır miktarda korku filmi çekilmeye başlandı. bir çoğuda kaliteli yapımlar olarak karşımıza çıktı. umarım bu da onlardan biridir.

    YanıtlaSil
  3. Bir film sever olarak bu filmi daha önce nasıl duymadım bilmiyorum. Sayenizde öğrendim ve mistik, psişik olaylara ilgim olduğundan izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  4. Türk sineması son 8-10 yıldır korku türünde oldukça büyük bir ilerleme kaydetti. Psişik filmide güzele benziyor. Mutlaka izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.