-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Sabo kelimesi sabotajdan gelmektedir. İlk olarak geçmiş zamanlarda kullanılmıştır. İngiltere insanları çalışma esnasında  ayaklarını korumak için makineleri sabote etmekteydi. Sabo terlikler artık günümüzde çok kullanılan ve revaçta olan bir model haline gelmiştir.


Sabo Terlik Nedir?


Biçim olarak takunyayı andıran çeşit çeşit modelleri vardır. Zamanımızda kullanılan dikkatinizi çekmiş ise  hemşirelerin ve doktorların en çok kullandığı ve sağlıklı olan bu terlikler sabo terliklerdir. 

Özellikle   ayak sağlığı sorunları olanlar anatomik olarak bu terlikleri kullanmaktadırlar. Ve kullanımı giderek artıyor. Çünkü oldukça rahat ve ayağınıza göre seçimler yapmanız mümkündür.  Sabo terlik denilince ilk akla gelen sağlık personellerinin kullanması olabilir ancak genel olarak  tüm insanlar bu terlikleri kullanabilir. Rahatlık açısından bire birdir. 

Bu sebeple terlik seçiminde dikkat etmeniz gereken noktalar; orjinal olması, çakma olmaması. Bunun içinde bilinen ve hakiki olanları görebilmeniz ve dilediğinizi seçebilmeniz için en aşağıda tavsiye ettiğimiz bağlantı ile gerekli detayları görebilirsiniz.

Teknolojinin gelişmesi  tüm insanlara yaradı ancak bu teknoloji insanları biraz tembelleştirdi diyebiliriz. Bir yönden bu durum iyi iken bir yönden kötü olarak bize aksetti.  Bu sayede tek tık sayesinde sabo terlik modellerine bakabilmeniz için en iyi site ve hakiki, orjinâl olarak sizlere sunulan birçok modeller vardır.

Sabo terliklerden bazılarını bilmeyen için aşağıda sıraladık:

* Anatomik sabo terlikler,
* Steril edebileceğiniz sabo terlikler,
* Ve bunlarla birlikte bazı sağlık ürünlerine  ulaşmanız mümkündür. 

Biz yukarıda  tüm saboları yazmadık sadece bilgi amaçlı olarak bir iki tane ile yetindik. Dilediğiniz renk ve model aynı zamanda seçenek ile ayağınıza uygun rahatlığınızı düşünen birey iseniz kaçırmamanız gereken fırsattır. 

Örnek olarak aşağıdaki resimdeki sabo terlik beyaz atkılı delikli bayan deri terlik 


sabo

Bazı örnekler ile sabo terlik nedir, çeşitleri neledir anlatmaya  çalıştık. Bunun için  tüm detaylı bilgilere ve ulaşmak istediklerinize bu linkten http://www.eceform.com/  ulaşabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Sabo terliklerini daha cok doktor terligi yada hastane terligi olarak biliyordum bende

    YanıtlaSil
  2. Bu terlikleri görünce aklıma hastahane geliyor. Hemşireler ve hastalar hep bu terlikleri kullanıyor. Hastahanelerin kafelerindede güzel bir fiyata bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. genelde hastanede personelin giydiği ayağı terletmeyen, ayakkabı kadar olmasa da ayağı tutması sebebiyle rahat ettiren, dayanıklı terliklerdir. Ebem dedem döneminden beri varolan terliklerdir... teknoloji ile pek araları yoktur...

    YanıtlaSil
  4. Sizinde değindiğini gibi tüm türkiye sabo terlikleri hastane terlikleri olarak tanısada bir ara bende kullanmıştım ve inanın ergonomikliği ve rahatlığı harika

    YanıtlaSil
  5. Sabo terlikler her ne kadar genellikle tıpçılar tarafından kullanılsa da evde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz terlikler. Çok rahat ve kullanışlı.

    YanıtlaSil
  6. ev içinde kullanımı pek yaygın değildir, banyo ve tuvallette kullanılırlar esas kullanım alanı hastanelerdir, renk çeşitleri ve farklı taban modelleri ile yılların eskitemediği terliktir...

    YanıtlaSil
  7. Uzun süredir hastanede bu terlikleri giyiyorum. Çok beğenerek aldım. Aslında biraz yüksek ve sert olması beni kaygılandırdı ama çok rahat olduğunu uzunca kullanınca anladım. Yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. Bu terlikleri ameliyata giren cerrahlarımda görmüştüm en son :) o günden beri aklımda kalmış.Kullanmıştım bi ara,inanılmaz derecede çok rahat oluyor..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.