-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Şeytanın Çocukları - El-Ebyaz Filmi (2016)

ads
ads

Şeytanın Çocukları - El-Ebyaz 2016 Vizyon Filmi Hakkında:


Türk yapımı yeni filmlerden olan sinema filminin vizyon tarihi "3 Haziran 2016", yönetmenleri ise "Oya Köksal, Vedat Dikmetaş" , Şeytanın Çocukları filminin türü ise korku içeriklidir. Filmin oyuncularından bazı isimler "Merve Sevi , Fırat Çöloğlu , Cenk Torun , Emin Gümüşkaya , Balamir Emren" , Şeytanın Çocukları - El-Ebyaz sinema filminin izlenme süresi ortalama 1 saat 32 dakika kadar sürmektedir. 2016 - Türkiye yapımı sinema filmlerindendir.

Şeytanın Çocukları: El-Ebyaz Filminin Özeti:

Bir grup insan denize doğru açılırlar. Bu kişiler arkeoloji ile ilgilenen kişilerdir. Araştırma için kazı yapacaklardır.  Gemi ile bu insanlar denize doğru açılır ve yol alır içlerinden sadece bir kişi  2 sene önce gemide yaşanan karanlık, gizemli ve korkutucu bir olay olduğunu bilir. Diğerleri ise bundan habersiz şekilde yolculuğa devam eder. 

Zaman ilerledikçe denizde açıldıkça esrarengiz olaylar ile karşı karşıya gelen kişiler anlam veremezler. Korkutucu olaylar baş gösterir.  bu olaylar neticesinde kimileri için bu yolun sonu, kimileri için de kendisi ile  yeniden hesaplaşma fırsatı meydana getirecektir. 

Şeytanın Çocukları: El-Ebyaz Filminin Fragmanını izle


Not: Bu video "Her Telden Paylaşım" isimli youtube kanalından alınmıştır. Bazı nedenlerden dolayı bu kişilerin kanalları kapanabiliyor ve video izleme imkanınız olmuyor bu gibi durum olursa yorumda bildirim yaparsanız seviniriz.





ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Keşke biri çıkıp türk yönetmenlerin korku filmi yönetmelerini yasaklasa. Dünya sinema tarihinin en saçma ve anlamsız korku filmlerinin yeri Türkiye sanırım

    YanıtlaSil
  2. Korku filmi yapmayı beceremiorsunuz işte niye türk sinemasını berbat ediyorsunuz ki. Hem korku filmleri yasaklanmadı mı bunlar sadece gerilim filmleri.

    YanıtlaSil
  3. Bir film sever olarak her ne kadar korku filmlerinden hoşlanmasam dahi, yine de film yokluğunda olduğum için ileyeceğim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.