-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Sihirbazlar Çetesi 2 Filmi (2016)

ads
ads

Sihirbazlar Çetesi 2 - Now You See Me: The Second Act 2016 Filmi Hakkında İnceleme:


Serinin ikincisi olan sihirbazlar çetesi 2 filminin vizyon tarihi "10 Haziran 2016" ve yönetmeni "Jon M. Chu" filmin oyuncu kadrosu "Morgan Freeman , Daniel Radcliffe , Mark Ruffalo , Michael Caine , Woody Harrelson", filmin türü ise "Aksiyon , Gerilim , Gizem , Komedi" içeriklerini barındırmaktadır. Sihirbazlar çetesi filmin diğer ismi ise "Now You See Me 2" , 2016 - ABD yapımı sinema filmidir.

Sihirbazlar Çetesi 2 Filminin Özeti:


İlk filmi 2013 senesinde çıkmıştır ve büyük ilgi görmüştür. popüler filmler arasında girmeyi başarmış olan film 2.si ile 10 haziranda sinemalarda olacak.

ilüzyon maharetleri ile gayet başarı elde eden ilginç bir soygun aynı zamanda intikam için yapılan bu eylemde bu hikayesini konu almaktadır. Suç gerilimi Sihirbazlar Çetesi'nin devamı nispetinde Bu yeni Kadroda ilk filmden J. Daniel Atlas olarak aklımızda kalan Jesse Eisenberg'e Mark Ruffalo, Dave Franco, Woody Harrelson ve Michael Caine'dır. İyi seyirler.

Sihirbazlar Çetesi 2 - Now You See Me Filminin Fragmanını izle


Bu video "Channelevo" ismindeki youtube kanalından alındı.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

11 yorum:

  1. filmin ilk serisini en az 5 defa izlemişimdir, 2013 yılında sinemada izlediğim bu filmin ikincisini izlemeye henüz fırsat bulamadım ancak, ilk filmi kadar güzelse yakın zamanda ikincisini de izlerim ben...

    YanıtlaSil
  2. İlk filmi çok iyiydi sinemada izlemiştim. Yeni fragmanı izledim ve ilk film gibi kaliteli duruyor. Kadrosu zaten on numara.

    YanıtlaSil
  3. İlkini izlemiştim başarılı idi. Bu yeni film de başarılı gibi duruyor izlemek lazım

    YanıtlaSil
  4. Sihorbazlar cetesi 1 filmini izlemistimcok guzel bir filmdi ikinci seride guzeldir diye dusunuyorum

    YanıtlaSil
  5. Bildiğim bir şey var ki eğer bir filmde Morgan Freeman varsa o film iyidir ve kalitelidir. Geç gelen şöhretinden midir nedir adam öyle bir seçerek oynuyor ki filmlerde onun olduğu filmler hiçbir zaman kötü olmuyor. Eminim bu filmde çok başarılıdır.

    YanıtlaSil
  6. Sihirbazler Çetesi filminin 1.si çok güzeldi. 2. bir film çekilmiş olması ve seri haline gelmesi bu filmi sevenler için sevindirici bir haber.

    YanıtlaSil
  7. Sihirbazlar Çetesinin ilki kalabalık ünlü kadrosuna rağme (genelde öyle filmler kötü oluyor) çok iyi bir filmdi ve ikincisini izlemekten büyük keyif alacağım

    YanıtlaSil
  8. Sihirbazlar Çetesi'nin ilk filmi olabildiğine güzeldi. İzleyenler 2. filmin daha bir güzel olduğundan bahsediyor. Ben de merak ediyorum bu hafta izlemeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bu filmi çıktığı yıl sinemada izleme şansına sahip olmuş biri olarak, izlemeyenlerin mutlaka bir şekilde filmi edinip izlemelerini tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Henüz yeni izledim sayılır, gerçekten kaliteli bir film olmuş, filmde bizleri kimsenin beklemediği bir sürpriz bekliyor :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel film ama 8.6 puan fazla kesinlikle bu kadar yüksek bir puanı hak etmiyor. İlk filmi daha başarılıydı bana göre.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.