-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Süper Papağan Filmi (2016)

ads
ads

Süper Papağan - El Americano: The Movie 2016 Filmi Hakkında:


Filmin vizyon tarihi "24 Haziran 2016" yönetmen koltuğunda oturan isimler "Ricardo Arnaiz, Mike Kunkel" Süper Papağan filminin seslendirici kadrosu "Lisa Kudrow , Cheech Marin , Kate Del Castillo , Edward James Olmos , Paul Rodriguez" ve filmin türü ise "Animasyon , Aksiyon , Macera" içerikli 2016 sinema filmidir. Ortalama izlenme süresi 1 saat 30 dakika sürmektedir. 2016 - ABD , Meksika yapımı sinema filmi.

Süper Papağan Filminin Özeti:


Bir papağan vardır Meksika'da yaşamaktadır. Hayatları çok güzel giderken aniden kötü olaylarla karşı karşıya kalırlar ve süper papağan ise ailesini korumak için elinden geleni yapmak için çaba sar edecektir.

Süper Papağan - El Americano: The Movie Filminin Fragmanını izle


Not: bu video "El Americano The Movie" adındaki bir youtube kanalından alınmıştır.









ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. animasyon filmlerine o kadar çok hayranımki buz devrini bile tekrar tekrar izliyorum, bu tarz filmleri çok seviyorumen kısa sürede izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Çocuklarımla gitmek için iyi bir alternatif oldu.Hayır,işin güzel yanı süper papağan em azındam hollywood animasyonu olmadığı için muhtemelen belli kalıpların dışına çıkıp bizlere harika bir deneyim sunacaktır

    YanıtlaSil
  3. yaşım olmuş otuz ama hala animasyon filmleri hoşuma gidiyor nedense :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.