-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Lanetli Çocuk Filmi (2016)

ads
ads

Lanetli Çocuk - The Boy 2016 filmi Hakkında detaylar


Filmin Vizyon tarihi '17 Haziran 2016' günü sinemalarda yerini alacaktır. Lanetli çocuk filminin yönetmeni "William Brent Bell" ve oyuncularından bazı isimler "Lauren Cohan , Rupert Evans , Jim Norton , Diana Hardcastle" tür olarak ise korku ve gerilim içeriklidir. 2016 sinema filminin öbür ismi ise "The Inhabitant" olarak tanımlanmıştır. 2016 - ABD yapımı sinema filmlerindendir.

Lanetli Çocuk - The Inhabitant Filminin Özeti:


Greta isminde geç ve güzel bir kadın vardır. Bu kadın Amerika'da hayatını sürdürmektedir ve oranın yerlisidir. Henüz o anlarda bir iş sahibi değildir ve çocukları sever. Bir iş teklifi ile İngiltere'ye giderek bir ufak çocuğa dadılık yapmak için kararını verir. Ancak gittiği bölge çok ıssız insanların neredeyse çok çok az olduğu sınırlı sayıda kişilerin olduğu gizemli bir bölgedir. Korkutucudur. Fakat ortada garip bir sorun vardır. Bakıcılık yapacağı çocuk 8 yaşında olmasına rağmen bir porselen bebektir. Aile ise 20 sene öncesinde çocuklarını kaybeder ve bu hüzün, acı ve keder üzerlerinden atılamamıştır. Greta için kurallar vardır. Ancak genç kadın bu kurallara uymaz ve sonuçları tahmin edilmeyecek kadar kötü olmaya başlar.

The Inhabitant Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "Movie Trailer XM" isimli youtube kanalından alınmıştır.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. William Brent Bell yönettiği filim eleştirisiz olması gerekir ve çok güzel bir şey yapmışsınız ve adamın diğer filimlerinide vermişsiniz ben sabırsızlık ile bekliyorum çünkü bu adam filimden anlıyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.