-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Bekleyiş Filmi (2015)

ads
ads

Bekleyiş - L'attesa 2016 Filmi Hakkında:


Filmin vizyon tarihi "10 Haziran 2016" yönetmeni "Piero Messina" Bekleyiş filminin diğer ismi "The Wait" ve oyuncu kadrosu "Juliette Binoche , Lou de Laâge , Giorgio Colangeli , Domenico Diele , Giovanni Anzaldo" ortalama izlenme süresi 1 saat 40 dakika sürmektedir. 2015 - İtalya , Fransa yapımı sinema filmidir. Tür olarak ise drama içeriklidir.

Bekleyiş Filminin Özeti:

Bir anne vardır  vardır tesadüf eseri evladının nişanlısı olan kişi ile tanışırlar.  Sicilya'da geçen bu olay villada gerçekleşir ve artık birbirlerini daha yakından tanımak isterler ve bu sayede anne ve oğlunun nişanlısı ile tam olarak tanışırlar. 

Anna bayağı bir eski günlerden kalma villada  zamanlarını yalnız başına geçirmeye devam eder. Bu teklik ona iyi gelir ancan bu işi  bozan tek insan Pietro’dan başkası değildir. zamanlardan bir gün Anna’nın karşısına oğlu Giuseppe’nin kız arkadaşı olduğunu iddia eden bir kız arkadaşı çıkıverir. Ve bu şekilde tanışma olayı akarak gider ve zamanlarını bu şekilde geçirirler. 

Bekleyiş ( The Wait ) Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "Movieclips Trailers" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Hikayesi çekici bir film gibi görünüyor. İzleyip görmek lazım. İzlenecekler listesine aldım.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.