-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Youtube Abone Kasmak Karşılıklı

ads
ads

Youtube Abonelerimi Nasıl Çoğaltırım?

Sorunun cevabı aşağıda çok detaylı bir biçimde değerli ziyaretçilerimize anlatılmıştır.

Youtube dünyadaki en çok kullanılan video izleme servisi olduğunu biliyoruz. Bir çoğumuzun zamanı Yotube video izleme sitesinde geçmektedir. Birçok site sahibinin aynı zamanda youtube kanalları vardır. Bu sebeple bu kişiler abone sayılarını çoğaltmak ister. Bunu hile ile değilde karşılıklı olarak yapmak daha mantıklı. Hile olursa ban yeme riski de var ortada. Bu yüzden size anlatacağımız bu  uygulama ile karşılıklı olarak insan birbirinin Youtube kanalına abone olmaktadırlar. 


Youtube abone hizmeti ihtiyaçlarınızda SadeceOn sizlere en ekonomik fiyatları sunuyor. Youtube kanalınızın linkini ya da kanal adınızı ileterek kolayca istediğiniz kadar abone satın alabilirsiniz. Youtube kanalınızın daha fazla insana ulaşmasını sağlamak için ister aktif ve Türk abone, ister yabancı ya da bot abone satın alabilirsiniz. SadeceOn güvencesinde ödeme yaparak youtube kanalınızı yükselişe geçirme fırsatını kaçırmayın!

Ben kendim bunu pek denemiyorum, abonelerin kendilerinin gelmesi daha iyi olduğunu düşünüyorum ama tabi  kendim bu uygulamayı denedim ve sizlere de göstereceğim % 100 aktif olarak en iyi şekilde  çalışmaktadır. her 6 saatte bir 20 kredi panelinize yansıyor. Tek tık ile 20 abone sahibi oluyorsunuz 6 saatte bir. Her gün yaparsanız bu sayı yani abone sayılarınız  tavan yapar. İsteyen kullanabilir. Ben denedim oldu. gayet güzel ve  Türk kullanıcılar. Bot değildir.


Youtube Abone Kasma Sitesi:


Ben bunu hem videolu şekilde anlatacağım hemde yazılı şekilde kullanımı oldukça basit  zaten ilk olarak şu bağlantıdan siteye gidiniz "http://plusyt.com/login?ref=UC_1tjOqwFTUUwqAvQ2VP-SA" karşınıza giriş paneli direk çıkacaktır. Ve Youtube ile giriş yap butona tıklayın ve kaç kanalını varsa karşınıza çıkacaktır. hangi kanala abone artırmak istiyorsanız onu seçin ve izin ver seçeneklerine izin verin bunu yapmanız gerekiyor.  Bundan sonra tekrar siteye dönüş oluyor ve orada abone çoğaltma ve bunun gibi birçok yapmak istediğiniz durum var.  20 kredi 20 abone demek, alttaki boşluğa  20 yazıp kullanım koşullarını kabul edip butona tıklıyorsunuz. Bir kaç saniye içinde aboneleriniz hazır hale geliyor. 


Youtube Abone Çoğaltma Videolu Anlatım. 


Ben bugün denediğim için kredim 0  o yüzden genel olarak anlatım olacak. Video hazırlarken karşılaştığım durum kredim 0'dı ama 20 kredi daha eklenmiş nasıl oldu anlamadım ama bunu fark ettim. Bu sizler için daha iyi oldu net şekilde  video hazırlamış oldum.  Kanalımıza abone olmayı unutmayınız. Abone olana abone olunur. Ve Abone olduktan sonra yorum bölümünden anonim kısmını seçerek abone oldum ve kanal url sini atarak bana bildirirseniz sizlere bende abone olurum. 

Youtube kanalımın Adresi

Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak abone olunuz. Başka servisler ile daha detaylı şekilde abone kasma hakkında makale yayınlayacağım. Takipte kalın.

https://www.youtube.com/user/ibofirat34






Video biraz bozuk çıkmış kusura bakmayın ama yapılan işlemler anlaşılmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Bu youtube abone isi cidden buyuk sorundu bu yontem cok faydali olacak gibi gozukuyor

    YanıtlaSil
  2. Abone sorunu youtube da vdeolarınızın izlenme sayısı için gerçekten önemli bir faktör idi. Bu yöndem ile bi nebze olsa abone sorununu çözmüş oluyoruz.

    YanıtlaSil
  3. böyle durumlar bana biraz riskli gibi geliyor ban yeme riski çok yüksek

    YanıtlaSil
  4. Bunu öğrendiğim iyi oldu. Uzun süredir bu tarz bir araç arıyordum. Bulmayınca pes etmiştim. Bu sayfa sayesinde aradığımı buldum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. youtube abone kasma yoluyla çok fazla bir fayda sağlanacağını düşünmüyorum, çünkü youtube'da organik abonelerin faydası oluyor gibi.

    YanıtlaSil
  6. Önce Facebook Ardından Twitter Şuan İnstagram ve gelecek youtube abone kasmak demek ki :)

    YanıtlaSil
  7. youtube'da doğal yollarla abone sayısı oluşturmak daha mantıklı gibi, çünkü organik olmayan ziyaretçinin izlenmeye etkiside olmuyor.

    YanıtlaSil
  8. Youtube google'ın almasıyla birlikte yoğun telif hakları sayesinde inanılmaz derecede gelişti denilebilir,google almadan önce filmler vb. yasadışı şeyler kol gezerdi şimdi birtane bile yok.Abone arttırmak özgün bir şekilde inanın çok zor,site için teşekkürler..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.