-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » YouTube Ve Yepyeni Bir Özelliği

ads
ads

YouTube!a Çok Güzel Özellik Geliyor.


Dünyadaki en iyi video izleme yükleme servislerinden biri şüphesiz Google'a ait olan "YouTube"dur. Bizlerde sürekli olarak youtube kullanarak video izlemekteyiz, dünyanın çoğunluğu bu platformu kullanıyor.


Gerek video izlemek için, gerek video yüklemek için, gerekse youtube yüklenen videolardan para kazanmak için çok geniş seçenekleri ile bu servis bizlere, bizlerde ona hizmet ediyoruz. 

Mutlu Edecek Özellik İle Youtube


Evet ikinci alt başlığı mutlu edecek şekilde belirttik. Bunun nedeni yeni özellik  mesajlaşma özelliği. Bu sayede milyonlarca aktif kullanıcı buralarda zaman geçirmekte ve insanlarla artık mesajlaşabileceksiniz. Çok yakın bir zamanda devreye sokmayı planlayan mühendisler bu çalışma üzerinde devam etmektedirler. Bu sayede youtube daha sevimli ve sevilen bir yer olacağı şüphesizdir. 

YouTube Ve Yepyeni Bir Özelliği, yeni özellik, mesajlaşma, youtube


İnternet kullanıcıları bu durumdan hoşnut olacaklardır. daha çok aktiflik ile iletişim içinde olacaklar. 

Herkes kendine Youtube hesabı açabilir, ve videolarını buna  yükleyebilir daha çok izlenme oranı ve abone sayılarına ulaşabilirsiniz. Ama bu özellikten faydalanmak için bir google hesabına  ihtiyacınız var. Buda muhtemelen çok kişide mevcuttur. 

Bizim youtube kanalımız abone olumanız dileğiyle "https://www.youtube.com/user/ibofirat34"


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

15 yorum:

  1. gün içinde en çok ziyaret ettiğim site youtube'dur çünkü youtube sitesinde birçok dizi, film, müzik izleyebeleceğim kanallar yer alıyor, önerdiğiniz kanalıda takip edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Tum sosyal medya platformlari gibi youtube da sitesinde daha cok vakit gecirilmesi icin gerekli calismalari yapiyor

    YanıtlaSil
  3. Youtube mesajlaşma özelliği çok geç kalmış bir özellik bence.Çok önceden yapılmalı ve hayata geçirilmeliydi. Bu özelliği kullanıcıları çokca mutlu edecektir.

    YanıtlaSil
  4. Kullanıcılar yorumlar aracılığı ile iletişime geçiyordu iyi olmuş en azından anında iletişime kurulacak

    YanıtlaSil
  5. Google youtube sayesinde her gün milyonlarca sayfa gösterim ve dolayısıyla reklam gösterimi kazanmakta. Bunun devamını sağlamak için de youtube dan sıkılan ziyaretçiilerini geri kazanmak için çeşitli yöntemler geliştirmekte

    YanıtlaSil
  6. YouTube güzel düşünmüş açıkçası tam olarak nasıl olacak merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Mesajlaşma özelliği gelse çok güzel olabilir tabi. Ama nasıl olacak acaba, yalnızca tanıdıklarla mı yoksa bir havuz sitemi şeklinde tüm kullanıcılar mı olacak bekleyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  8. youtube'ın bu getirdiği mesajlaşma özelliği belki mobil platform için ilgi çekebilir ancak normal measaüstü görünüm ile gelir ve tutması beklenirse bence tutmayacak ve iş yaramayacak bir özelliktir...

    YanıtlaSil
  9. evet bu özelliği duymuştum, şimdi birde mesaj özelliği gelecekmiş o nasıl olacak onuda merak ediyorum, youtube her geçen gün gelişiyor.

    YanıtlaSil
  10. harika bir özellik olmuş böylesine büyük sitelerin yenilikleride çok sağlam oluyor doğrusu :) böyle güzel özellikleri her zaman tasarım ve kullanış açısından kolay oluyor teşekürler youtube..

    YanıtlaSil
  11. Youtube google ın en kar elde ettiği hizmeti. Bu özellik ile sanırım youtuberler ile takipçilerinin daha çok etkileşime girmesi hedeflenmiş

    YanıtlaSil
  12. Youtube gelen analiz ve bu uygulama mükemmel olmuş. Kullanıcılara yönelik geliştirmeler yutube daha çok etkin oluyor. Bilgilendirme için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  13. dün telefonuma güncelleme geldi, bir merak içinde güncelledim ancak bu mesajlaşma özelliği gelmedi. Nasıl bir şey olacak acaba çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
  14. her platform için alternatif rakipler çıkar ve azda olsa kullanılır ancak şu youtube için adam gibi bir alternatif çıkmadı. Bazılarının bana dailymotion, izlesene vs. platformları hatırlatacağını biliyorum ama dikkat edin. Çıktıkları günden bu yana YouTube kadar olmasa bile ne denli geliştirme yaptılar?

    YanıtlaSil
  15. youtube nedendir anlamıyorum lk günden beri hic kendini geliştirmedi. hep aynı. bekide doğru düzgün bir rakip çıkmadı kendisine ondandır.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.