-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Erkek ve kız çocukları için eğlenceli oyunlar

ads
ads
Erkek ve kız çocuklarının birçok alanda farklılıkları ön plana çıkmaktadır. Bu farklılıkların en belirgin olduğu alanlar ise eğlence türünde aktiviteler olarak söylenebilir. Kız çocukları daha çok görsele dayalı şeylerle ilgilenirken; erkek çocukları ise biraz daha mekanik türden eğlenceli aktiviteleri tercih etmektedir. Günümüzün aktivitelerindeki çeşitliliklerde en temel olarak bu farklılıktan dolayı ortaya çıkmaktadır. Bunun yanında zevkler ve renkler dahil çok belirgin bir şekilde farklılık gösterir. Kız çocukları daha açık ve canlı renkleri severken; erkek çocukları daha koyu ve mat renkleri sevdiğini herkes bilmektedir. İşte bu farklılıklar gün içinde birçok tercihimizde bize yol gösterici bir etken olarak geri dönüş yapar.

Erkek ve kız çocukları için eğlenceli oyunlar


Gün içerisinde eğlence anlayışımızıda etkileyen bu durum; oynadığımız oyun türlerinde de önümüze çıkarak farklı seçenekler seçmemize vesile oluyor. Öncelikle telefonlarda yüklenerek oynanan oyunları mı tercih etmemiz gerektiğini ya da hızlı bir şekilde yüklenen internet oyunlarını mı tercih etmemiz gerektiğini düşünmek gerekiyor. Gün içerisinde çokca alternatif seçeneği ile bize eğlence sunan internet oyunlarını tercih etmek biraz daha akıllıca olacağını hatırlatmak gerek. Telefonumuza yüklediğimiz büyük boyutlu oyunlar için tek seçeneğimizin bulunması; bazı zamanlarda sıkılmamıza sebep olacak ve eğlence arayışımızın ters tepmesine sebep olacaktır. Ancak bunun yerine friv oyun siteleri gibi birden çok oyunu barındıran ve platform sıkıntısı yaşamayan sitelerde güzel oyunları seçmek sizin elinizde.

Friv oyun  sitelerinin en güzel yanlarından birisi ise sınırsız oyun çeşidinin bulunması ve herkes için tercih edilebilir bir eğlencenin olması denebilir. Erkek ve kız çocukları için hem birlikte oynayabileceği hem de kendi zevklerine göre seçebilecekleri oyun kategorileri ile eğlenceli vakit geçirmeleri mümkün. Bu tarz sitelerde çok çeşitli oyunlar olup; buna örnek olarak  neşeli dondurmalar gibi oyunlar söylenebilir. Bu oyunlar her kitlede insana hitap ettiği için hem eğlenceli zaman geçirmeyi olanak sunar hem de alternatif seçenek sayısını arttırmış olur. Gün içinde can sıkıntısını gidermek ve eğlenceli zaman geçirmek için hızlı bir şekilde internet üzerinden oynanan bu tarz oyun sitelerine ulaşabilir ve zamanın keyfini çıkartabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Ya bende bu oyunun ismini arıyordum. Kötü bir piksek oyundu felandı ama neydi diye düşünüyordum. İsminide bilmediğim için bulamıyordum. Demekki neşeli dondurmalarmış. Bu oyunu artık bu friv sitesinden oynarım.

    YanıtlaSil
  2. valla bizim küçük oğlanı oturtuyorum bilgisayar başına ne zaman huzursuluk yaptımı açarım böyle oyunları kurtulurum çocuktan hala bu oyunlar işlev görüyor

    YanıtlaSil
  3. Çocuklar için bilgisayar oyunlarının faydalı olduğu yönünde çekincelerim var. Bu oyunlar gibi zararsız oyunlar belki faydalıdır fakat vurdulu kırdılı şiddet içeren oyunların oynatılmaması taraftarıyım şahsen.

    YanıtlaSil
  4. Çocuklara eğlenceli oyunlar oynatabiliriz ama zeka ağırlıklı oyunları oynatmak daha iyi bence.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.