-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İSTANBUL BELEDİYE İLAÇLAMA

ads
ads
stanbul belediye ilaçlama hizmeti İstanbul belediyesinin kuruluşundan buyana böcek sinek fare kene ve yazamadığımız haşere türleri için İstanbul ve ilçelerinde belediye ilaçlama hizmeti vermektedir. İstanbul büyük şehir belediyesine bağlı eli iki ilçe belediyelerde belediye ilaçlama hizmeti veriyorlardı.  Bundan iki yıl önce alınan Antalya yerel mahkemesinin 5393 yasasının 14 bendine göre belediyelerin belediye ilaçlaması yapması yasaklanmıştır.
İstanbul belediyesinde ilaçlama belediye ilaçlaması yapabilmek için belediyeden alınan özel yetki ve sertifikalı ekip ve ekipmanlarla İstanbul'umda belediye ilaçlaması yapılabilir.

İSTANBUL BELEDİYE İLAÇLAMA


İstanbul belediye ilaçlama şirketi olarak evinizde iş yerinizde çatınızda yaşamsal olan bütün alanlarda yaşam alanlarınızı başkalarıyla paylaşmayın. Başkalarından kasıt böcek pire fare kene gibi haşerelerdir.  Evinizi yaşamsal alanlarınızı korsan yetkisiz insanlara firmalara ilaçlama yaptırmayın. Böcek ve fare ilaçlaması uzman kişi ve kurumlar tarafından yapılması gereken bir işlemdir. İstanbul belediye ilaçlamafirmamız bu noktada müşterilerimizin hayatını en üst seviyede tutarak sizleri haşelerelerden kurtarıyoruz.  Uzman ekiplerimizin sizleri kurtarma konusunda kullandığı ilaçlar insektisit ve rodendisitdir. Bu ilaçlar haşerelerden kurtulmanıza nedendir.  Haşere ilaçlamasında tarın ilaçları kullanmayın kullandırmayın bu tür ilaçlar kanserojen etkiye sahiptir.  

İstanbul belediye ilaçlama şirketlerinin kullanması geren ilaçlar DÜNYA sağlık örgütü tarafın belirtilmiştir bizlerde İstanbul ve ilçelerinde böcek ve fare haşere ilaçlamasında kullandığımız ilaçlar ilaçlamadan sonra verilen sertifikada belirtilmiştir. Ailenizi ve sevdiklerinizi seviyorsanız ve değer veriyorsanız İstanbul belediye ilaçlama servisini arayın evinizden çıkmadan terk etmeden evinizi iş yerinizi ortam içerisinde ilaçlama yapılırken kendi gözünüzle şahit olun size ve insanlara verilen değeri ve hassasiyeti anlayın, Arayın İstanbul belediye ilaçlama şirketini haşerelerden kurtulun İstanbulun bütün noktalarına İstanbul belediye ilaçlama hizmeti veriyoruz. Sizleri detaylı bilgi için wep sitemize bekleriz.   http://www.belediyeilaclamasi.com/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.