-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Jurassic City (2015) Filmi

ads
ads

Jurassic City 2016 filmi hakkında inceleme:


Yapım 2015 ülkemizde vizyona gireceği tarih ise "17 Haziran 2016", Jurassic City filminin türü Bilim Kurgu içeriklidir. Filmin yönetmeni ise "Sean Cain" ve oyuncularından bazıları da "Ray Wise , Monique Parent , Sara Malakul Lane , Aurelia Scheppers , Robert LaSardo", aynı zamanda senaryosu da aynı yönetmene aittir. Jurassic City (2015) filminin ortalama izlenme süresi ise 1 saat 28 dakika kadar sürmektedir. 2015 - ABD sinema filmidir.

Jurassic City Filminin özeti:


Bu sefer dinozorlar üzerinde deneyler yapılmaktadır. Bu deneylerin yapıldığı yer ise "Los Angeles" , aslında yeterli derecede güvenlik çevresine alınmasına rağmen tam olarak yeterli olmadığı için bir anda dinazorlar etrafa yayılır. Ve zarar vermeye başlar, insanlar korku içinde ne yapacaklarını bilmez hale gelir. Silahlı gruplar bu duruma son vermek için harekete geçer, çok sayıda yaralı ve ölüler olacaktır.

Jurassic City Filminin Fragmanını İzle


Not: Bu video "FilmIsNow Movie Trailers International" isimli youtube kanalından alınmıştır.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

8 yorum:

  1. Bir film sever olarak bu filme nasıl daha önce rastgelmedim, anlam veremiyorum. Boş bir zamanımda kesinlikle izleyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Ben seviyorum bu tip filmleri Üstelikte Steven Spielberg'in Jurassic Park filminden sonra güzel gider

    YanıtlaSil
  3. Dinozorların görüntüsü çok yapmacık duruyor filmin bütçesi az herhalde. Yüksek bütçeli filmlerde bilgisayar üzerinden gerçek gibi grafikler yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Jurassic park filmine istinaden çekilmiş galiba. Ama o film de çok tutan bir film değildi ki

    YanıtlaSil
  5. Tüm jurassic filmlerini izledim BOXSET olarak,içerisinde en berbat olanı bu olmuş.kurgu ve oyuncular berbat.Pek hoşuma giden bir film değil,yarısında kapattım zaten.Tabi kişiden kişiye göre değişebilir bu zevk..

    YanıtlaSil
  6. Boş bir zamanımda izlemiştim. Konusu kesin eskisiyle aynı dedim fakat güzel çıktı, izlenebilir düzeyde tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  7. Vay be yılların filmi Jurrasic Parktan sonra Jurrasic City. Fragmandan yola çıkarsak harika bir film gibi görünüyor.

    YanıtlaSil
  8. Jurassic Park serisinin ardından iyi bir film oldu, sanırım devam filmi de gelecektir, daha önce ki filmlerin aksine bu filmde park hizmete açılmış ve sorunlar kalabalık bir bölge de meydana geliyor, diğer yandan film de sık sık geçmiş filmlere atıflarda bulunmaları da çok iyiydi, tabi anlayanlara :)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.