-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Karşı Cins Sizden Hoşlanıyorsa

ads
ads
Bu konu genel olarak iki taraf içinde önemlidir. Hem kadın hem erkek için ama genel olarak biz bu konuda kadınları ele aldık. kadınların erkeklerden hoşlandığını belli eden 5 madde ile bunu yazdık. Erkeklerin hoşlanma belirtelerini yazmak anlatmak çok zordur. Erkekler çapkın olduğundan dolayı hoşlansa da hoşlanmıyormuş gibi görüntü sergileyebilir ve kendini bu hareketlerde soyutlayabilir. Ancak araştırmalar neticesinde ortaya çıkan ve genel olarak kadınların erkeklerden hoşlandığını yani karşı cinsten herhangi birinden. Belirtileri aşağıda.

Karşı Cins Sizden Hoşlanıyorsa

1 2 3 4 5



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

12 yorum:

  1. Valla bir bayan olarak bu tür belirtileri gösterenlerin hoşlandığını söylemek zor ama doğru, belirtiler hoşlantıyı gösteriyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ömrüm boyunca 20 den fazla kzı arkadaşım oldu.Bir kız eğer sizi başka bir kız ile konuşurken gördüğünde,yanınıza geliyorsa,kıskanıyorsa.Bilinki %100 o size aşıktır,net ve kesin bilgi bu :)

    YanıtlaSil
  3. Hemen aldanmaya gerek yok biraz ölçmek gerekir.

    YanıtlaSil
  4. Günümüzde çok kız sırf hava olsun diye erkeklerin duygulrıyla oynuyor.İğrenç bir durum bu yazıklar olsun,bi insanın duygularıyla oynanmaz! Umarım ki bir gün onlarada aynı durum olacaktır..

    YanıtlaSil
  5. Bak bunları yeni öğrendim. Önceden anlam veremediğim şeyler demek ki bir anlam taşıyormuş.

    YanıtlaSil
  6. erkeklerin hoşlanma belirtisini göstermesi dediğiniz gibi değildir bana göre, zordur elbet ama bunun zor olmasındaki neden karşı cinsten olumsuz cevap yiyebileceği ihtimalinden dolayı çekinmesidir ve çekindiği için de duygularını net olarak ifade edemez kem küm eder durur :)

    YanıtlaSil
  7. Çok doğru bir paylaşım olmuş. Bazılarını ben de farkediyorum çünkü.

    YanıtlaSil
  8. hoşlanma işine bir diyeçeğimiz yok ama sorun şu evli barı insanlar macera uğruna hoşlanma ayaklarına girerse aile faciaları olabiliyor.

    YanıtlaSil
  9. Erkek hoşlanırsa ve bu hoşlantı sevgi raddesinde ise değil çapkınlık hovardalık, tam bir kedi olur ve ağzını açamaz. Çekinir, ezilir büzülür... Bu kadar sessiz sakin bir halini başka bir zaman göremezsiniz :)

    YanıtlaSil
  10. Ben pek anlayamıyorum bu erkekleri. Acaba hoşlandığı içinmi bakıyor yoksa öylesinemi bakıyor bilemiyorum. Birde pas vermiyor, benmi gidip konuşacağım anlamıyorum. Bu aşk işleri ne zor işmiş arkadaş.

    YanıtlaSil
  11. Ben bir bayanım,eğer bir erkek sizden hoşlanıyorsa.Ve gerçekten size aşıksa,yanınızdan kaçmaya çalışır,yüzünüze bakamaz.Eğer bunlar oluyorsa %99 size abayı yakmıştır,bilginize olsun..

    YanıtlaSil
  12. karşı cins hoşlanıyor olsada karşılığı olmuyorsa bir şey ifade etmiyecektir.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.