-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kıbrıs otelleri neden tercih ediliyor?

ads
ads
Kıbrıs her zaman talep gören ve en çok tatil yapılan beldelerden biridir. Özellikle casinoların yasal olması ve birçok otelde yer alması, bu heyecanı seven kişiler için bir tercih nedeni oluyor. Kıbrıs sizler için kapılarını her mevsimde açtığı için hiç zorlanmadan istediğiniz zaman istediğiniz otelde konaklama yapabilirsiniz. Kıbrıs için fiyatlarda makul tutulduğu için yine tatil tercihlerinizi yaparken zorlanmadan seçim yapabilme haklarınızda olacak. Uçak dahil ücretler ile ve konaklama ücretlerinin de içinde olduğu paketler sayesinde artık Kıbrıs çok daha keyifli bir hale geldi diyebiliriz.



Lefkoşa otelleri şehir merkezli tesislerdir ve bu sebeple şehir oteli konspetinde yer almaktadır. Çok geniş olan oteller yani tatil köyü olabilecek tesisler yer almıyor ama genelde 5 yıldızlı tesisler ile karşılaşmanız mümkün. Her otel kendi imkanları dahilinde sizlere açık ve kapalı havuzlarını sunuyor olacak ama maalesef deniz bu bölgede yer almadığı için hemen plaka gitmek isteyenleri zorluyor olacaktır. Lefkoşa otelleri yaklaşık olarak denize 20 km uzaklıkta yer alıyor. Bu sebeple yaz tatili için tercih yapacaksınız denize sıfır olan tesisleri seçmenizde fayda var. Lefkoşa otelleri şehir merkezini tercih edenler için ideal iken Girne otelleri ise daha çok deniz sevenler ve büyük tesisler sevenler için ideal bir tercih olacaktır. Bu sebeple sizlerde kendi tatil anlayışınıza göre seçim yaparak tatilleriniz için güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.

Girne otelleri ise dediğimizi gibi denize sıfır tesislerdir. Bu sebeple hemen odanızdan çıkarsınız ve denize doğru yol alırsınız. Girne otellerinde aynı zamanda çok büyük tesisler sizleri bekliyor olacak. Birden fazla havuzları olan, en iyi spa merkezlerine sahip olan ve daha birçok artının yer aldığı tesisler ile konaklama yapmak çok keyifli olacaktır. Girne otelleri için fiyat araştırması yapmak istiyorsanız Kibris.com adresine bakarak kararınızı verebilirsiniz. En uygun fiyatla ile karşılaşacak ve başka bir yerden otel rezervasyonunuzu yapmıyor olacaksınız. O halde hemen incelemek için siteye giriş yapınız ve detayları inceleyerek kararınızı veriniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Kışın bir rezervasyon yaptırmak uygun oluyor. Fiyata göre daha iyi otellerden kampanya bulunabiliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.