-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » KURUMSAL WEB TASARIM NASIL OLMALI?

ads
ads
Ticaret eskiden pazarda, bakkalda, kasapta, manavda, kuyumcu'da, çarşı'da olur, insanlar gider alışverişlerini yaparlardı. Tabelalarını asar, gazte veya dergi gibi yayın mecmualarına reklamlarını verirler, yeni müşteriler edinirlerdi. E tabi teknoloji gelişti sonraları radyo çıktı, radyolara reklamlar, tv çıktı televizyonlara reklamlar verilmeye başlandı ve günümüze kadar yani internet çağına kadar geldik.
Geldik te artık tabelalar yerini domainlere, dükkanlar yerlerini hosting ve web dosyalarına yani websitelere bıraktılar. Yani artık firmalar kurumsal web tasarım hizmeti alarak ürün veya hizmet tanıtım işlerini hızlandırmaktalar. Evet bir internet bileni ne demiş? İstanbul istiklal caddesinde dükkanın olacağına google'da 1.sayfada çık daha iyi demiş :) E güzel de söylemiş gerçekten.Devir o devir. İnternet devri bana göre de google devri.
Kurumsal web tasarım yaptırırken mutlaka çalıştığımız kişiler ne derece işlerini biliyorlar bunu iyice anlamadan kurumsal kimlik çalışmamızı ellerine teslim etmeyelim. Mutlaka yüzyüze görüşmeli diyalog kurmalıyız. Zaten bir iki toplantı neticesinde firma ve yetkilisinin ne derece uzman olduğunu anlamamız zor olmayacaktır.
Ayrıca kurumsal web sitesi yaptırırken sadece web sitesini yaptırmayı değil, web sitesi vasıtasıyla müşterilerimize nasıl ulaşacağımız konusunda da firmadan destek ve bilgi istemeliyiz. Öyle ya websitesini yaptırdık ama nereden bulacak bizi müşterilerimiz ? Değil mi ?

O yüzden çağımızın ticaret erbabı için vazgeçilmez bir gerekliliği olan websitemizi mutlaka yaptırmalı, özellikle de websitemizin içeriğinde yaptığımız işi iyice anlatmalı, potansiyel müşterilerimize kendimizi doğru tanıtmalıyız.Kaliteli web tasarım diyince akla ilk gelen firmalardan olan Bilcod web bir telefon kadar uzağınızdadır. Kurumsal web tasarımın gerekliliğini teknolojiyi takip etmeyip website yaptırmayan firmalar gün gelecek daha iyi anlayacaklardır. Zaten durumu anlayıp web dünyasına girmiş olanlar ise sanıyorum üsküdarı geçmekteler. Evet Rakipleriniz Üsküdar'ı geçerken siz yaya kalmayın hemen bilcod.com'a başvurup web sitenizi yaptırın. Esen kalın..


KURUMSAL WEB TASARIM NASIL OLMALI?


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. geçenlerde kurumsal web sitesine denk gelmiştim, fakat hiçbir şekilde kurumsallık göremedim, ne bir iletişim ne bir ürün yelpazesi, hiçbir şey yoktu, bence bu konuda verdiğiniz kaynak örnek gösterilmeli.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel kurumsal temalar bulunuyor hem hızlı hemde işlevli ama bazı firmalar siteleri ile ilgilenmedikleri için öylesine bir tema koyabiliyorlar.

    YanıtlaSil
  3. Birçok kişi kurumsal web sitelerini sanki kişisel bir siteymişi gibi tasarlıyor. Bu yazı bu hatayı yapanlar için güzel bir açıklama olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Kurumsal siteler için web siteleri ve web tasarımları çok önemli. Logolarını güzel gösterecek ve iş alanlarını açıklayacak nitelikte siteleri olmalı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.