-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Otel kilit sistemi

ads
ads
Türkiye’de pek çok otel daha korunaklı bir ortam oluşturmak adına çalışmakta ve bu sayede de devasa ürünleri tercih etmektedir. Biz de son teknoloji ürünlerini bir tık kadar uzağınıza taşıyor, sizlere bu noktada Otel kilit sistemi ürünlerini de www.perkotek.com sitesi üzerinden satışa sunuyoruz. Artık dilediğiniz ürün türünü satın alabileceğiniz bir ortam zemini hazırlamak fazlaca mümkün olmaktadır. Kaliteli bir ürün türünü incelemek ve bu noktada satın almanız adına da çalışan web sitemiz, var olan ürünlerin tamamını da farklı renk ve model seçeneklerine göre sıralamaktadır. 

Otel kilit sistemi

Binlerce test aşaması sonrası satışa sunulan ürünler!


Otel kilit sistemi ürünlerimiz binlerce test aşamasından geçmekte ve daha sonra satışa sunulmaktadır. Testlerden başarı ile çıkan ürünler, uzun vade de sizlerin otel güvenliğini sağlayacağı gibi her aşamada da sorunsuzca giriş ve çıkış sirkülasyonlarına destek vermektedir. Ayrıca admin paneli üzerinden de dilediğiniz zaman kart iptalleri yapabiliyor, yeni kartlara tanımlamalar yapmanız da maksimum 1 dakika gibi kısa bir süreyi alıyor. Ürünleri geniş ürün yelpazesi üzerinden sizlere sunan Perkotek, var olan pek çok çeşidi de renk seçeneklerine göre ayırarak sizlere aktarmaktadır.


Siz de kalıcı bir hizmet almak ve bu noktada önde gelen ürünleri tercih etmek adına hemen web sitemize girişinizi yapın. Her aşamada kullanışlı ürünler sıralayan web sitemiz, Otel kilit sistemi adı altında satışa sunulmuş ürünlerle beraber her daim önem arz eden ürün seçeneklerini denetleme şansları vermektedir. Bu da günden güne yaygınlaşmış olan ürünleri inceleme şanslarını sizlere aktarıyor, sorunsuzca hizmet alma yönünde de sizleri hep bir adım öne çıkartmayı ihmal etmiyor. Zira var olan ürünler tamamen Temic ve Mifare kartlarla çalıştığı gibi, geçişleri de önemli bir alana taşıma noktasında önde gelen bir ürün olarak ifade edilmektedir. Siz de tek tıkla web sitemize girişinizi yapın ve pek çok ürün türünü görme şansına sahip olun. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Bu site son donemde cok karsima cikmaya basladi icerigi bayagi zengin bir site

    YanıtlaSil
  2. Otel kilit sistemleri gerçekten çok ilgimi çkiyor. Özellikle kartlı sistemlerle giriş yapılması ayrıca girince elektriğin devreye girmesi vs. Oteller ve anahtarları da çağa ayak uyduruyorlar.

    YanıtlaSil
  3. bu sistemleri hep merak etmişimdir, gerçi istanbul'da kentleşme çalışmaları adı altında yapılan yeni binalarda bu sistemleri görmek mümkün, ama henüz yaygınlaşmadı.

    YanıtlaSil
  4. oteller artıkça insanlar popülasyon artıkça kapitalizmin doğurduğu işçi sınıfta artıyor ama bu işçi sınıf malesef fazla yerinde duramıyor bunu içinde kapitalist sistem yeni metholar bulmuş bunların başındaad kilit sistemleri geliyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.